23 maj 2020

Kaleidos Futurism IV: VR Neon Palette

Kall och duggig dag idag och ingen av oss kände för att vara ute i trädgården. Noll solsken. Vi åket ner till postutlämningsstället och hämtade ett paket... häckväxt som vi beställt till trädgården. På två ställen ska det blir häck, Avenbok. Det ska stå i blöt ett dygn så vi får släpa oss ut oavsett väder i morgon och plantera den. Ser fram emot en frodig häck om... tio år??

Nåja jag fick för mig att baka lite bullar på förmiddan, har inte gjort det på evigheter, så sagt och gjort. Gott till eftermiddagskaffet. Sen var jag så slut att jag var tvungen att "dö" i soffan en timme. Inte mycket jag orkar. 

Sminket då. Det var ett tag sedan jag använde någon av mina paletter från Kaleidos, så för att se om jag kunde möjligen locka fram solen, tänkte jag att jag tar den mest färgglada av dem, somrig och solig.







Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene samt Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor från Kaleidos Futurism IV: VR Neon Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Level Up.
I globlinjen: Boss.
Yttre och inre vrån: Game Over.
Mitt på ögonlocket: Easter Egg samt glitter Cindrella från Make Up Addiction Cosmetics.
Under ögat Glitch.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MACsamt pricar gjorda av Vivid Brights Eyeliner Vivid Envy från NYX Cosmetics.
Highight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Space Age Highlighter Solar Sailor från Kaleidos Makeup.
Mascara: Roller Lash Mascara från Benefit.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Okej, så jag beställde ett nytt läppstift från Ofra Cosmetics häromsistens när jag ändå var tvungen att fylla på mitt hårspray's förråd. Beställer från Lyko. Ofra har många fina färger men det är ju alltid svårt att se på dataskärmen och sen veta om det blir bra i verkligheten. Så tja, det här blev ju mindre bra. Missförstå mig rätt, jag tycker färgen är superfin. Men inte på mig. Jag ser ut som en död som håller på att kallna... Jag har sååå svårt för dessa ljusa pastelliga (eller ljust överhuvudtaget) på mina läppar, eller är jag bara fartblind? Vill ju gärna ha något mörkare än detta. Vet inte om jag bara är så van att se mörkare på min mun att det är därför jag inte klarar av att ha lite ljusare, eller är det bara den här färgen som inte passar?

Läppstift: Long Lasting Liquid Lipstick Las Vegas från Ofra Cosmetics.



Primer: Strobe Glow Aspen från Make Up Store.
Bas: Foundation Soft Touch från Make Up Store.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: O!Mega Bronze 104 Tan-Tastic! från Marc Jacobs.
Highlight: Space Age Highlighter Solar Sailor från Kaleidos Makeup.
Blush: Cosmo från Ofra Cosmetics Island Time Palette.
Mist: Makeup Fixer från Ofra Cosmetics.



Sen blev väl inte den här läppfärgen helt ultimat till den här ögonlooken överhuvudtaget, men det är ju som det är, bara smink, går att ändra på. Jag var ju nyfiken på att testa läppstiftet så jag tog det ändå. Det ser lite mörkare ut i hylsan än vad det applicerar på läppen så det såg ut att passa bättre än vad det sen gjorde i verkligheten. Oh well...

Sminka lugnt!


2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilka underbara färger! Du hade en liknande sminkning för ett tag sedan, och trots att jag är en beige typ så bara älskar jag sådana färger tillsammans! Soluppgång! Eller nergång? Fint iaf! Fast läppfärgen är inte min favorit... den hade inte passat mig.

Jag har ju helt glömt att berätta nåt roligt! Jag har vunnit smink! Två tävlingar vann jag och för ett tag sedan kom äntligen sista paketet! Nu har jag Linda Hallbergs Interstellar, nagellack från Smith & Cult, samt läppglans och en jättefin palett från Buxom! Jag har givetvis lekt med allting! Paletten går i varma färger, superfin! Trots det har jag inte sminkat mig varje dag. Vi håller på med planering, förberedelser och städning inför den lilla studentmottagningen. Vi har en uteplats, som en innergård, och den ser hemsk ut, måste fixas till. Den har totalt växt igen sen vi hade en kanin där.

Vädret är verkligen omväxlande! Tydligen har det åskat i Skåne idag, fast inte här. Regn och sol, varvat med blåst är det. Fast jag tycker man känner i luften att det är varmare. Dock förra veckan cyklade jag till butiken på morgonen och höll på att förfrysa händerna.

Hoppas det är bra med er!
Kram

marinamake sa...

Tack snälla, ja det är frivilligt om man väljer solnedgång eller soluppgång... :-), nejdu den där läppfärgen var verkligen inte min melodi heller... hemsk på mig. Ska testa den nån gång med nåt sorts läppglans ovanpå eller nåt så får vi se om det blir bättre, men det är risk för att det hamnar längst bak i lådan och stannar där.

Men åhhh vad roligt att du vann! Och två gånger dessutom! Vad var det för tävling du var med i? Grattis, sånt är ju superkul! Jag vinner aldrig någonting, har verkligen inte tur med sånt.

Jag förstår att du har fullt upp med studentfix... sånt tar ju lite tid och kraft. Även om det inte är så stor tillställning så kräver det ju sitt till. Hoppas det blir lyckat och att hon blir nöjd!

Ja du, äntligen är värmen här. I skrivande stund har vi haft den varmaste dagen hittils (söndag, sista maj) en bra bit över tjugo grader, så jäkla skönt! Jag kommer ihåg att du skrev att rapsen blommade hos er för ett bra tag sedan... nu först blommar den för fullt här hos oss. Syrenerna håller precis på att slå ut. Älskar´t!

I morgon börjar jag jobba igen, har varit hemma i två veckor nu. Känner mig okej nu, förutom den sedvanliga ångesten, men den lever jag ju liksom med. Hur går det för dig då, mår du okej, har du börjat jobba?

Kram!

Her Royal Highness Palette - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Dags att filma den andra paletten jag fick från Saints Angels Sinners. Hon skickade mig ju två och den andra filmade jag med igår.  Her Roya...