26 april 2020

Blå söndag med Colourpop och Sephora

Slog till på en rejäl blåsmocka i morse. För några veckor sedan var jag på Sephora och köpte då två liquid eyeshadows. En blå och en svart med silverskimmer i. Tänkte att det var dags att använda dem, eller ja, den blå åtminstone. Sen är jag ju inte den som är den, så ovanpå denna otroligt metalliskt/skimmriga skugga lade jag dessutom lite glitter... så klart, why not?







Bas för skuggorna: 24 Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox samt på rörliga delen av ögonlocket penna Atria Flash från Linda Hallberg Cosmetics.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Da Ba Dee från Colourpop Cosmetics Blue Moon Palette.
Yttre vrån: Clued In från samma palett som ovan.
Över rörliga delen av ögonlocket: Colorful Special Effect Liquid Eyeshadow 11 från Sephora samt glitter från Pixi by Petra Glitter-y Eye Quad BluePearl.
Dutt i inre vrån: Mermaid Sirene från NYX Cosmetics.
Eyeliner (utan vinge): Master Graphic Eyeliner black från Maybelline.
Kajal: Atria Flash Crayon från Linda Hallberg Cosmetics.
Mascara: Roller Lash Mascara från Benefit.
Bryn: Diprow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Millebaci Long Lasting Lip Colour, tappat numret, och lika bra det för det här kommer jag att slänga, gräslig färg på mina läppar, bytte så fort jag kommit till jobbet. Dessutom är det gammalt som gatan och har i princip aldrig använt det. Känner mig otroligt obekväm i den här typen av färg.



Primer: Pore Express Primer från Filorga.
Bas: bareMinerals Bareskin Pure Brightening Serum Foundation Bare Shell.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Highligt: Strobe Highlighter Flash från Revolution Makeup.
Blush: från BH Cosmetics Special Occation Palette.
Mist: Infallible Fixing Mist från Loreal.




Så var jobbarhelgen över. Alltid lika skönt! Ledig dag i morgon, har inga planer. Sist jag hade ledig dag hade jag tänkt göra en sminkning som jag alltid gör men då blev det inte av. Hann inte. Det är mycket som ska hinnas med när man bara har en ledig dag och nu när det börjar bli fint ute fixar jag ute i trädgården mycket. Men vi får se, hoppas komma till skott.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så himla fint blått! Men jag håller med om att du har haft bättre färger på läpparna än det där...

marinamake sa...

Tack Lotta! Jaa jag gillar blått, bli alltid tjusigt. Men läppfärgen... näe, fy. Jag tror jag haft det där läppgunket liggandes i ååååratal, aldrig använt. Så fick jag för mig att testa, men näe, passar mig verkligen inte. Med tanke på hur gammalt det var så kändes det bra att jag slängde det, trots att jag typ aldrig använt det.

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...