25 november 2019

Katastrof på hög nivå!

Hade en total katastrofmorgon i morse. När det gäller sminket det vill säga. När klockan var så mycket att jag borde typ "wrap it up" och börja tänka på att äta frukost göra det sista och komma iväg, då fick jag tvätta av mig alltihopa och börja om från början. Vilken jäkla katastrof det blev... det var länge sedan jag verkligen inte fick ihop det och alltihopa såg ut som en flammig, kladdig, fläckig röra på mina ögonlock. Hade dessutom så mycket nedfall att jag var lika lila under ögonen som över. Hur jag än bar mig åt så fick jag inte skuggan att fästa och den var så otroligt fläckig så det hade inte gått att visa sig ens med all vilja i världen... på riktigt. Och då hade jag ändå bara gjort ögonen, hade resten av fejset kvar. 

Tvättade bort och började om från början... när det var en halvtimme kvar. Katastrof! Skuggan jag använde som inte ville funka var en av mina nya Juvia's paletter. Jag var besviken som fasen eftersom jag hittils tyckt att deras skuggor är så fantastiska. Lila skuggor är svåra att framställa, och de är ofta svårare att jobba med än andra färger. Men det här var ju total disaster. I sminkning nummer två tog jag en annan lila som jag använt många gånger och som jag vet funkar, även om den också kan vara lite svår ibland. Jag får väl testa den där lila i paletten någon gång när jag inte ska iväg någonstans och kanske med en annan bas så får vi se hur det går. 

Hur som helst så tål inte mina ögon att jag pillar så där mycket, fick ju ta ut linserna när jag skulle tvätta mig, i med dom igen och börja om. Allt gnuggande och pillande gjorde att mina ögon har runnit och svidit i stort sett hela dagen. Visste inte hur fort jag skulle få tvätta mig när jag kom hem, även sminkning nummer två har sett för jäklig ut idag, med stor luckor efter alla tårar som runnit. Men ändå inte som den första. Det var nästan synd att jag inte fotade den bara för att visa hur katastrofalt det kan bli ibland. Men men... det är ju bara smink, det går att tvätta bort. Och tur är väl det!









Bas för skuggorna: Too Faced Shadow Insurance.
Under brynet: Box Office från I Heart Revolution Sweet & Tasty Popcorn Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Sweet n' Salt från Popcorn paletten.
Över rörliga delen av ögonlocket: Sharon från Lars Wallin Make It Your Own.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: blåskimmrig skugga från Make Up Store's Microshadow Trio Flash Sparkling.
Eyeliner: Superliner Ultra Precision från Loreal.
Mascara: Top+Bottom Mascara Ebony från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.



Läppglans: Gloss Glacé 3-D mirror shine 26 Iridescent Glow från Isadora.



Primer: Pore Filler Primer Base från NYX Cosmetics.
Bas: HD Liquid Coverage Founation 030 Sand Beige från Catrice.
Puder: Perfect Loose Powder från Isadora.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlight: Extra Dimension Skinfinish Soft Frost från MAC.
Blush: från Revolution Makeup's Sugar and Spice Palette.
Mist: Shake & Glow Luminous Setting Spray från Loral.




Och i villevallan bland allt katastrofsmink och stressen som uppstod så glömde jag fota mina helhetsbilder. Så det fick ske i bilen, där jag satt på parkeringen vid tåget, lyckades ju faktiskt bli några minuter tidig så jag satt i bilen och väntade några minuter.

Bättre lycka i morgon!

Inga kommentarer:

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...