15 november 2019

Blood Sugar och Jawbreaker - Jeffree Star

Fredagssminket, med glitter. Detta glitter är inte überglittrigt, ser mer ut som ett skimmer på ögonlocket. Men fint ändå så klart. Har skrivit om det här förut. Är veganskt, cruelty free och biologiskt nedbrytbart. Hur bra är inte det! Ni hittar det och många andra fina färger på www.ztirl.se och om ni använder kod marinaforztirl får ni 20% på beställningen. 

Nåja, sen har jag använt färger från båda mina paletter från Jeffree Star. Blood Sugar och Jawbreaker.






Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Root Canal från Jeffree Stars Blood Sugar Palette.
I globlinjen: Fresh Meat från samma palett som ovan.
Yttre vrån: Coma från samma palett som ovan.
Inre halvan av ögonlocket: And What? från Jeffree Stars Jawbreaker Palette.
Glitter mitt på ögonlocket: Love Parade från Ztirl Cosmetics.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Highlighter Cloud 9.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Top+Bottom Mascara Ebony från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Color Lock Lipstick Seduction från BH Cosmetics.



Primer: Bare With Me från NYX Cosmetics.
Bas: All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation Shade 02 från Urban Decay.
Puder: Loose Setting Powder 03 Fair från IsaDora.
Bronzer: O!Mega Bronze 104 Tan-Tastic! från Mark Jacobs.
Highlight: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Highlighter Cloud 9.
Blush: Sweet Cheeks Red Riot från NYX Cosmetics.




Jobbarhelg väntar!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Äntligen söndag! Jobbarhelg klar! Jag har varit som en död sill hela helgen, jättetrött. Somnar tidigt, trots det trött. Somnade innan ikväll med men vaknade till. Så vi får se om jag kan somna igen.
Jag var ju så glad jag köpte ny ögonbrynsborste. Tur jag provade den förra söndagen. Den blev orange. Så i torsdags på min lediga dag (skulle ha två lediga dagar men blev bara en, fattas ju alltid folk) tog jag en liten tur till stan. Köpte bla hårfärg, men även lite nytt till ögonbrynen. Ett billigt puder, en liten ask med tre färger. Inte testat än. En ny penna i annan färg, och på apoteket sålde dom ut Depend pomade, och jag slog till på en sån i färg Taupe. Har aldrig testat pomada, och det var kanske inte bra egentligen att testa en lördag morgon innan man ska stressa till jobb. Men det gick bra! Blev bra med och tog inte jättelång tid. Sen köpte jag också ett billigt läppstift och en BB creme dom sålde ut på HM. Nöjd igen! Dessutom köpte jag julbrosch och julörhängen jag tänker ha på jobb från första advent. Lite får man pynta sig!
Härligt knalliga färger du hade i din sminkning!
Nu ska jag klara av morgondagen innan jag är ledig på tisdag. Men du är ledig i morgon, så du får ha en skön dag då!

marinamake sa...

Jag med har varit död hela helgen. Lördagen var en mardröm på jobbet, vi slet som djur, var bara två stycken plus en optiker i butiken och det var helt galet. Tror att det var vädret. dåligt väder åker folk till inomhuscentrum för att shoppa. Jag var helt död på kvällen. var hemma i typ en och en halvtimme i vaket tillstånd, sen slocknade jag. en orange ögonbrynsborste? va? Depends pomade har jag hört ska vara bra, funderar på att testa. Vad tyckte du om den? Jag använder oftast pomades, gillar det, använder en snedskuren pensel. Har också hittat lite småplock på rea på HM. Så härligt att bli nöjd med reagrejor. Åh vad roligt med julpynt :-)jag brukar ha både broscher och örhängen varje dag i december. På glitter köperjag billiga julörhängen och så använder jag olika varje dag. Brukar utöka samlingen med några nya varje år. Om du kollar mitt instakonto förra åreti december så dyker det nog upp lite juliga örhängen (om de nu syns på bilderna). makebymarina på insta... Jaa, ledig i morgon... så skönt för dig att ha din lediga dag kvar, när min är slut ;-)

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...