21 oktober 2019

Revolution Makeup

Ledig dag idag. Som vanligt hamnar jag vid sminkbordet. Har inte mått så bra, lite ångest och varit extremt trött. Tog mig samman och småstädade lite, fixade i köket och så, men sen satte jag mig och försökte fundera ut en sminking. Blev väl lite fantasilöst kanske, men jag ville testa Foil Frenzy paletten från Revolution Makeup. Köpte den för någon vecka sedan. Fylld med otroligt fina metalliska skuggor.




Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Under brynet: Dahlia.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Down Boy.
I globlinjen: Candle.
Yttre och inre vrån: Bum it, samt ytterligare en dutt i yttre vrån Blend.
Samtliga skuggor ovan från Revolution Make Up Flawless 4 Palette.
Mitt på ögonlocket: skugga nr 1 och 5 från Revolutions Make Up Foil Frenzy Palette.
Highlight i inre vrån: från Revolution Make Up Golden Sugar Palette.
Eyeliner: Fluidline Looking Good från MAC.
Mascara: Top+Bottom Precision Mascara från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.







Läppglans: Sweet Lips 4 från Nouba.

Gammalt läppglans jag hade liggandes från Nouba som sagt. Jag brydde mig inte i att prime:a läpparna innan eftersom jag direkt skulle tvätta av mig. Borde gjort det, för det började "blöda" på direkten.


Primer: High-Adherence Silicone Primer från The Ordinary.
Bas: Infallible 24H-Matte Foundation 10 Porcelaine från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer och Highlight: från Make Up Revolutions Golden Sugar Palette.
Blush: från Revolutions Make Up Sugar and Spice Palette.




De va de hele!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilken fin sminkning! Jättefina färger! Skulle vilja göra både denna och den grön/blå! Fast jag har nog inte dessa färger direkt. Hmm... får man göra något åt...
Äntligen är helgen över! Ja det var den ju redan igår, men jag har varit ledig idag. Tvättat som vanligt. Sminkat lite, den vanliga sminkningen. Inte mycket alltså. Jag har varit typ död hela helgen, slocknat vid åtta, så nån trevliga kvällar har jag inte haft. Läst också att du mått/mår dåligt, hoppas verkligen du mår bra nu!
Är det bra väder i morgon, dvs inget regn på morgonen när jag ska cykla, kanske jag hinner med nån färgklick till sminkning. Får se!

marinamake sa...

Men tack, kul att du gillar. Blir kanske lite sminkshopping för dig då ;-) . Ja det är lika skönt varje gång jobbarhelgen är över, känns som om det alltid är jobbarhelg. Tja, ibland är man lika trött fast man är ledig, jag tror att det kommer efter på nåt vis, efter att man jobbat. Man skulle behöva mer än en helg för att hämta igen sig. jaa, jag är dålig emellanåt, lite av och till faktiskt. Jag vet inte vad som är felet... jag ska nog kontakta läkaren, för så här kan jag inte hålla på. Har lite problem med ångestattacker emellanåt. Inget allvarligt, men tillräckligt för att känna att jag får tvinga mig till jobbet. Måste kolla sköldkörteln, för jag fick ett brev från läkaren att jag kanske har för låg dos på mitt Levaxin, så det kan ju också påverka.Klimakteriet likaså... så jag måste ta tag i det där, men jag är dålig på sånt, skjuter gärna på det.Hoppas du är piggare nu ändå!

Monteverde Cloud Forest Palette - Nomad Cosmetics

Så här kommer look nummer två med Montverde paletten. Har ju gjort en video för kanalen, two looks one palettevideo. Det var på vippen att j...