02 juni 2019

High Tides & Good Vibes igen

Kände att jag ville testa min nya palett från Tarte igen. Fick ju den i present från min äldsta för någon vecka sedan. Den är så otroligt fin, doftar som choklad precis som Too Faced Chocolate bar paletter, så jag ville använda den igen så klart. Fyra olika glitter innehåller den också. Tycker dock det är lite svårt att använda såna där pressade glitter, får de inte riktigt till att fästa ordentligt. Idag tog jag lite Glitter Glue från Too Faced under ögat och har sedan blandat två av glittren duttat dit det under ögat. Kunde ha blivit liiite mer tätt mellan kornen om ni frågar mig. Men det fick duga.




Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Samtliga övriga skuggor från: Tarte's High Tide & Good Vibes palette.
aloha, beaches
surf's up
deep blue
dive in
aquaholic (glitter under ögat)
turtlette (glitter under ögat)
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.





Läppenna: 22 Zinfandel från IsaDora.
Läppstift: Orchid från Make Up Store.



Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Bas: All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation 2.0 från Urban Decay.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Highlight: Baked Blusher Glam Chic från Kicks. Nu har jag använd denna som higlighter varje dag sedan jag köpte den förra lördagen. Helt förälskad i denna, vet inte varför, för jag gillar ju lite mera färgskimrande hightlighters, har ju såna som är både gröna, blåaktiga, rosa och allt möjligt. Men det är nåt med denna som gör att det blir sånt fint skimmer på huden, passar mig perfekt. Och egentligen är den ju egentligen ett rouge. Men, hur det ska funka fattar jag inte för den har ju i princip ingen färg, joo... hudfärg.
Blush: Vivid Baked Blusher Bang Bang You're Dead från Make Up Revolution.
Mist: H2 Glow Mist från Linda Hallberg Cosmetics.




Annars så slutade lördagkvällen inte så bra för mig. Jobbade till åtta och ville inte nåt annat än att komma hem så fort det gick. Min buss från jobbet till tåget skulle gå 20.31 och tåget går sedan 20.47. Om bussen kommer i tid så har jag fem, sex minuters marginal att hinna med tåget. Det gjorde den inte, utan var försenad med två minuter när den kom till min hållplats. Där stod inte bara jag, utan typ 100 pers till som också skulle med. Tog en evighet innan alla hade kommit på och bussen åkte. Så, jaa jag missade tåget med typ 30 sekunder. Mitt nästa färdmedel hem (buss) går en timme och tio minuter senare... och den tar typ dubbelt så lång tid som tåget, skulle varit hemma kvart över elva om jag väntat på den. Jag höll på att börja lipa av frustration.

Så, jag får ringa min äldsta (som ju har min bil), hon sitter då i bilen och är fem minuter ifrån där hon bor. Hon får vända för att plocka upp mig på stationen, jag får skjutsa henne hem och sen ta bilen hem till mig. Kom hem klockan 22. Tror jag smäller av.  Nu får jag dessutom gå upp extra tidigt i morgonbitti för att hinna plocka upp dottern som börjar sitt jobb samtidigt som jag börjar mitt för det tar ju en halvtimme extra att hinna göra detta än om jag hade kunnat åka raka spåret.

UL = Ogilla  :-(

Inga kommentarer:

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...