26 maj 2019

Date med Makeupbyblowfish

Måste ju då berätta om min gårdag, lördag. Jag har sedan länge haft kontakt via Instagram, blogg och Facebook med Emelie, makeupbyblowfish. Hon har även för ett par år sedan startat en You Tube kanal, sminkrelaterad. Hon bor i stockholmsområdet och vi har många gånger pratat om att träffas. Till och med bestämt dag vid tre olika tillfällen tror jag, men av olika anledningar har både hon och jag fått avboka. Men nu så, i lördags skulle det äntligen bli av. Sagt och gjort, jag klev upp tidigt och tog buss och tåg in till den stora staden... Stockholm. Stockholm som jag ju mer eller mindre betraktar som hemma, bott i stockholmsområdet i 35 å av mitt liv. Jag tror det är nästan två år sedan jag var inne i Stockholm City. 

Nåja, vi mötte upp varandra utanför Åhléns City och sen spenderade vi dagen med att springa runt till precis varenda sminkdisk som går att uppbringa. Åhléns så klart, Kicks flaggship store, Sephora. Upptäckte till min stora besvikelse att MACs Pro Store inte fanns kvar länge... vet inte om den lagts ner eller om den bara flyttat. Nåja, vi pratade smink, smink och smink, provade testade, stötta och blötte. En lång fika med mycket snack, lärakänna snack och sminksnack... Såååå sååå himla roligt och underbart. Emelie är en fantastiskt trevlig, rolig och mysig person och jag njöt i varje sekund av hennes sällskap. Detta är något vi absolut kommer att göra igen. Så himla roligt att umgås med någon som har samma intresse, samma nördiga passion för något lika som en själv. Skitroligt helt enkelt!





Ja, så kanske blev det liiite sminkshopping. Jag höll ändå igen lite, måste ju tänka på plånboken lite också. Emelie shoppade bara två saker för att hon och hennes man åker i princip varje år till USA på semestern och då shoppar hon järnet där i stället. Fullt förståeligt.



Linda Hallberg Cosmetics Spektral palette - denna köpte jag ju faktiskt inte i går, utan i fredags på lunchen.
Too Faced Tutti Frutti Razzle Dazzle Berry Eyeshadow Palette - palett i lila toner och den doftar som bär, helt underbart.
Physicians Formula- Murumuru Butter Blush Rosy Pink.
Kicks - Glam Chic Baked Blusher - är ett rouge men är så ljus och så otroligt skimrig så den kommer att användas som en highlight. Fantastisk fin.
Smashbox - Crystalized Always On Metallic Matte Liquid Lipstick Dark Crystal.
Urban Decay - Lo Fi Lip Mousse Noise 


Det var min lilla "haul" för den här gången. Vi får se hur länge det tar till nästa gång vi ses och jag kan shoppa loss lite.

1 kommentar:

makeupbyblowfish sa...

Du är en fantastisk person Marina <3 Så glad att vi lärt känna varandra och att vi verkligen kan prata om ALLT mellan himmel och jord! Tack för att du är min vän

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...