07 februari 2019

Naked Cherry - Urban Decay

Så, nu är jag äntligen ikapp. Gårdagens smink kommer här. Jag har varit ledig idag, så inget smink. Har varit lite dålig, började känna mig hängig för ett par dagar sedan. Hosta, svidig i näsan och känns som om jag kokar, fast jag har ingen feber. Vaknade vid femtiden i morse av att jag hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja, täppt i näsan och en hejdundrande huvudvärk. Allt det där har släppt under dagen, men jag är hängig och har en gnagande huvudvärk hela tiden. Så inte riktigt sjuk, men långt ifrån pigg heller. 

Jag skaffade två paletter från Urban Decay i november, under Black Friday kampanjen. Naked Heat och Naked Cherry till lite bättre pris. Sånt gör ju inte ont. Har bara testat Naked Cherry en gång och Naked Heat inte alls. Det kom ju en december med en massa julsminkningar emellan så jag lade dem på hög och har nu alltså lite nytt att testa.

Det blev Naked Cherry en gång till, den är ju ändå min favorit av dessa två. Lite mera mina färger.




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Samtliga skuggor från Urban Decay's Naked Cherry palette: 
Hot Spot
Feelz
Devilish
Bang Bang
Yttre och inre vrån: Diva Demands matte från MAC.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Petal Metal Highligher från Smashbox+VLADA.
Eyeliner: Tattoo Liner Trooper från Kat von D.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.






Läppenna: 53 Cranberry från IsaDora.
Läppstift: Urban Decay Vice Lipstick Cherry.




Primer: Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics.
Bas: All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation Shade 2.0 från Urban Decay.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Bronzer: Mega Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Highlight: Petal Metal Highlighter från Smashbox+VLADA.
Blush: Powder Blush Sketch från MAC.


Vi får se om jag orkar släpa mig till jobbet i morgon. Känner mig inte särskilt pigg, men det är så surt med den där eländiga karensdagen. Svider i plånboken. 

Ha en skön torsdagkväll alla!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Fint! Borde väl prova lite sådana färger. Tänk i min ungdom så mycket jag sminkade mig och testade allt möjligt med färger och så. Att man kan bli så feg och tråkig.
Jag känner mig också lite halvkass. Typiskt när man ska jobba helg. Får se hur jag känner mig i morgon bitti. Och ja, den där karensdagen är inte rolig!

marinamake sa...

Tack min vän! Men, det är bara på't igen, aldrig för sent att börja med nåt nytt! Inte feg och tråkig... kanske bara saker i livet som kommer i vägen. Ja du, i skrivandes stund har jag precis "vaknat upp ifrån de döda" :-)... jag däckade fullständigt och har legat helt utslagen i en hel vecka. Lite bättre nu men fick ändå gå till doktorn idag igen och få ett läkarintyg för jag orkar fortfarande inte gå till jobbet. Typ, har haft allt man kan ha från hakan och uppåt. Bihålorna, öron, ögoninfektion you name it. Såå jäkla drygt. Kommer svida fett i plånboken. Hoppas du klarade dig ändå!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...