26 januari 2019

Smashbox - Cover Shot Palette Bold

Kände för en färgklick i morse. Känns som det har varit lite murrigt på sistone. Det här kanske blev lite mörkt ändå, men i verkligheten är den lite mer knallig än vad som syns på bild. Jag glömde helt bort att använda lite glitter, vilket jag ju för det mesta brukar ha när det är helg. Men ja ja, jag jobbar hela helgen så jag hinner väl det med.
Bas för skuggorna: 24 Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Samtlig övriga skuggor från Smashbox Cover Shot palette Bold:
No Shame
Poolside
Sell Out
Techno
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.


Everlasting Liquid Lipstick L.U.V från Kat von D.Primer: Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics.
Bas: Lock-It Foundation Light 46 Cool från ;at von D.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlight: Smashbox Artificial Light.
Blush: Perfect Powder Rouge 28 Purple Dream från IsaDora.
Annars så håller vi på för fullt att förbereda oss för årets stora happening på jobbet. Stor kick-off och galatillställning. Synsams all personal i alla butiker i norde samlas i Köpenhamn ännu nästa helg. Temat på festen är 70/80 tal. Så det enda vi gör är att diskutera klädstil och var vi ska få tag i detta. Jag har beställt en 70-talsklänning som jag hoppas hinner komma innan det är dags att ge sig iväg.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Skitsnyggt! Fina färger tillsammans tycker jag. Blev sugen på nåt liknande. Jag har ju jobbat helg, och faktiskt piggat upp mig med lite färg. Fast verkligen inget avancerat. Bara ett tjockt eyelinerstreck, så det ser ut som ögonskugga. I går lila, idag turkos. Igår snöade det, idag regnade det. Så det smetades ut en del.
Låter kul med er stora fest i Köpenhamn!

marinamake sa...

Tack snälla, ja jag gillar ju såna här knalliga sminkningar. Roligt att du vågar lite färg med men det är ju så trist när vädret sabbar ens smink. Jag har ju också problem med att tårarna plötsligt börjar rinna av ingen anledning alls, och så förstörs sminket på direkten. Ja du festen ser vi fram emot. Gruvar mig lite bara för att bussen till Arlanda går 05.55 på morgonen så jag blir tvungen att gå upp mitt i natten för att hinna. Och jag är ju iiiingen morgonmänniska!

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...