24 januari 2019

Infinity Palette - Linda Hallberg Cosmetics

Har haft en ledig dag idag. Jag brukar inte vilja åka hemmifrån alls, möjligen för att man måste handla eller nåt, men oftast har gubben fixat det eftersom han går hemma. Jobbar ju jämt och kommer alltid hem sent, så jag vill gärna hålla mig hemma. Jag har alltid varit en hemmavarg i och för sig.

Idag var jag dock tvungen att sätta mig i bilen och åka in till polishuset i Uppsala. Måste skaffa ett pass eftersom vi åker till Köpenhamn med jobbet nästa helg (jaa, så klart är jag ute i sista sekunden). Jag har ett, datummässigt, giltigt pass. Men, jag har ju bytt efternamn så jag måste ju skaffa ett nytt ändå. 

Så bästa tiden på dagen gick åt till det. Lite trist, i min värld. Hade heller stannat hemma. Men skönt att få det gjort. Anyhow, så var jag ju tvungen att sätta på liiite fejs ändå. Kan ju inte ha ett pass i flera år framöver med ett osminkat fejs på. 
Samtliga skuggor från Linda Hallberg Cosmetics Infinity palett.
I globlinjen: Andromeda.
Inre halvan av ögonlocket: Cigar.
Yttre vrån:  Fornax.
Highlight i inre vrån: Milky Way
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.


Läppglans: Lipgloss Billet Doux från HM.Primer: Hangover Replenishing Face Primer från Too Faced.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Från Linda Hallberg Cosmetics Infinity palett:
Highlight: Milky Way.
Bronzer: Zwicky.
Blush: Andromeda.
Blek, pluffsig och så otroligt trött. Känner återigen att jag har nån förkylning på gång. Vet inte för vilken gång i ordningen. Det brytar aldrig ut. Mina ögon har runnit och svidit och när jag gick i kylan till polishuset så fullständigt forsade mina ögon och det känns som om nån kör in knivar i ögonen. Jag tror att det beror på att jag har så torra ögon i mig själv och nu när det är kall och torr luft ute så blir det värre när jag går ut. Så jaa, sminket rann all världens väg.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Väldigt fint!
Visst är det surt med sådana saker man måste göra på sina lediga dagar. Jag är ju ledig idag, men nästa gång, efter helgjobbet är jag ledig på tisdag. Och då ska jag till tandläkaren. Halv elva på förmiddagen. Jag avskyr tandläkare och jag har ångest redan. Men jag måste gå. Tänker gå runt lite i stan också så jag iaf får lite roligt den dan.

marinamake sa...

Jaa, visst är det trist. Och tandläkaren... det är ju inte kul. Jag måste dit snart också, väntar på att bli kallad. Har inte skräck, men tycker inte om det heller. Hoppas det går bra för dig! Hitta på nåt kul efteråt, som en belöning liksom... Jag är ledig på måndag som kommer, efter jobbarhelg. Men sen försvinner min näsa lediga helg till att konferensa med jobbet. Känns lite jobbigt även om vi gör kul saker.

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...