Brunsotning med Meet Matt(e) Trimony

Så här kommer ytterligare en sotning. Känns som om det är det som har gällt den är veckan. Det är min lösning när jag tycker att jag har kort om tid och/eller känner mig fantasilös. I morse skulle jag för första gången sedan vi flyttade in i vårt nya hus, gå till  tåget. Det är en promenad på tjugo minuter ungefär. Får alltid skjuts av min gubbe som ju är arbetslös och går hemma. Han är så gullig och servar mig och dottern varje morgon med skjutsar och frukost och allt det där. Men i morse skulle han iväg på en arbetsintervju och behövde åka så tidigt att jag inte kunde få skjuts till tåget. Behövde alltså mer tid än vanligt att ta mig iväg efersom jag måste gå,  så det fick bli en sotning, vilket jag tycker är enklast när det ska gå fort. 

Jag har varit sååå trött den här veckan och haft huvudvärk oavbrutet sedan i lördags så jaa. det har blivit enkla sotningar... typ.

Idag har jag ändå fått sluta tidigt. Det är typ klockan fem för mig. Och sen är jag ledig i morgon så jag har haft värsta fredagsfeelingen hela dagen, och huvudvärken är borta med, så bra dag idag alltså.
Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Samtliga skuggor från theBalm's Meet Matt(e) Trimony palett.
Matt Lin
Matt Lopez
Matt Reed
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Love You So Mochi Glam Arcade Palette från NYX.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.


Läppenna: 53 Cranberry från IsaDora.
Läppstift: Amorous från MAC.Primer: Mineral Infused Face Primer från E.l.f Cosmetics.
Bas: Infallible 24H  Stay Fresh Foundation 015 Porcelaine från Loreal.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Highlight: Love You So Mochi Arcade Glam Palette från NYX.
Blush: från BH Cosmetics Glamorous Blush palette.
Jag var in en sväng på Systembolaget idag på lunchen. Skulle köpa en dunk vitt vin. När jag kom till kassan satt en kille där som i mina ögon såg lite hårdrockig ut. Axellångt svart hår med en ljus slinga i luggen och han säger till mig; "vilken härlig färg på tröjan du har!" (gula som ni ser på bilden). Jag blev så paff och glad...(han var ju ändå en cool hårdrockig kille)  jaa sa jag man är inte så hemlig med den. Näe lite färg är härligt sa han. Ja, man ska inte smälta ihop med tapeterna, sa jag. Mer färg åt folket! Han bara log...

Kommentarer

Lotta sa…
Jättesnyggt!
Jag är också ledig i morgon (jobbar helg) och slutade tidigt idag, 11.00. Så det känns som en fredag! Blir lite rött ikväll.
Jag har inte sminkat mig så mycket på sistone, eller ögonen iaf. Bas och ögonbryn måste jag ha. Men ögonen tåras, vädret är dåligt och jag cyklar till jobb. Så fransmarkering och mascara. Möjligtvis en markering i globen (säger man det? Fick hjärnsläpp nu) Tampas med en jättedålig mascara som jag tvunget skulle testa igen, den vattenfasta varianten av Isadoras build up Xtra volym. Köp inte den. Har den bara på jobb nu. Kladdar runt omkring o fransarna syns inte.
....håller tummarna ang anställningsintervjun!
marinamake sa…
Tack! Ja, man får försöka få det till att det är fredag, vi brukar käka lite gott och ta ett glas vin eller två. Jag har också problem med att ögonen tåras. Blir värre nu när man är ute och det är kallt. Helt hopplöst. Man lägger ner tid och möda, bara för att få det förstört en stund senare, lite trist. Jag har också en del dåliga mascaror jag försöker ta mig igenom. Köpte på rea på HM för tjugo kr styck. Jag förstår varför de kostade se, var helt uttorkade. Gick inte att använda alls. Tack för hållna tummar! I slutet av nästa vecka får vi reda på hur det gick.

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise