26 augusti 2018

Full Spectrum Palette - Urban Decay

Smink från igår, lördag. Vi skulle upp och iväg till Gustavsberg där min gubbe bodde innan vi flyttade ihop. Hans syster bor där och vi har fått en frys som vi skulle hämta. Så klart tog jag tillfället i akt att sminka lite. Vet inte hur det kommer sig att när jag i mitt huvud tänker "jag gör nåt snabbt neutralt" alltid landar i nåt mer rejält knalligt. Jag vet knappt hur man gör "något snabbt neutralt". Det slutar ALLID att jag gör något mer knalligt. Det är väl min stil helt enkelt. Kan liksom inte låta bli.

Min Full Spectrum palett från Urban Decay är nästan oanvänd. Köpte den i London förra året i maj när jag var där med jobbet. Den är ju härlig med alla sina färger, så jag letade fram den.
Bas för skuggorna: Neutral Eye Base från Kiko samt Paint Pot Imaginary från MAC.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Beaver från Make Up Store.
Samtliga övriga skuggor: alla tre blå skuggor från Urban Decays Full Spectrum palette.
Highlight i inre vrån: blå delen från MAC's Mineralize Skinfinish Barely Dressed.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.

Primer: Minerl Infused Face Primer från E.l.f  Cosmetics.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation 22 Clair Light från Sephora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight: blå delen från MACs Mineralize Skinfinish Barely Dressed.
Blush: argan wear blush Rose från Physicians Formula.
Så min lördag bestod av att sitta i bilen ett antal timmar. Två timmar dit, två timmar hem. Upp och hoppa halvsju. Inte min favoritsysselsättning när jag är ledig. Att gå upp tidigt menar jag. Jag går inte frivilligt upp före nio, tio när jag är ledig. En sån dag är en förstörd dag. Hate it. Nåja, måste man så måste man. Men jag var helt knäckt resten av dan, när vi kommit hem satt jag som ett vrak  soffan och orkade ingenting, vi värmde rester och sen somnade jag som en gråsten och sov till tio i förmiddags. Idag har vi jobbat på huset igen. Som alltid. Kört ett antal vändor till tippen med betong som gubben bilat bort. Vår trappa upp till ytterdörren var i betong och likaså trappan upp till uterummet. Eftersom vi måste gräva upp och isolera om grunden så behövdes trapporna bilas bort. Det är nu gjort och vi körde allt på tippen. Skönt att få det gjort. Nu väntar grävning runt hela huset. Ser inte fram emot det, men det måste ju ändå bli gjort.

Inga kommentarer:

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...