03 juli 2018

Purple Patch - HM

Så jag fortsätter mina tappra försök att hålla mina stackars korta totalt förstörda naglar lackade. Inget smink, så jag sitter här och lackar om mina naglar varannan kväll. Vi har ny flyttat in och har börjat sova på nya stället, sååå mysigt! Jag sitter här bland flyttkartonger och lite allmän röra, men var jag har mina nagellack, det har jag koll på.  Sminket är fortfarande kvar på gamla stället men det börjar jag nog flytta på i morgon. 

Som ni ser så är detta ett av mina HM-lack. Närmare bestämt Purple Patch. Inte en favorit när det kommer till lila lack, men det får duga.






4 kommentarer:

Lotta sa...

Så härligt att sova i nya huset! Känns lite speciellt.
Är väl ändå bra att lacka naglarna? Det skyddar väl ändå dom lite tänker jag. Själv har jag börjat olja mina. I alla fall på kvällen.

marinamake sa...

Ja det är jätterhärligt, äntligen! Känns konstigt, som om jag är hemma hos någon annan. Jag inbillar mig också att lack skyddar naglarna lite när man håller på som värst. Jag försöker också smörja så mycket det går. Kör med nagelbandskräm Lemony Flutter från Lush och handkräm i massor. Men inget hjälper...

Lotta sa...

Åh den tänkte jag köpa! Lemony Flutter! Tror man får hålla på rätt länge med att smörja, och smörja...

marinamake sa...

Ja så är det nog, framförallt så är det nog bara bra så länge man smörjer, man får liksom aldrig sluta. Ständigt pågående projekt.

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...