18 april 2018

Lila lila lila

Hittade lite cremeskuggor från NYX på nätet häromsistens. Har inte sett dem i butik, så jag vet inte om de finns bara på nätet kanske. Jag skaffade fyra olika färger. Liiite besviken blev jag. Otroligt trög och lite torr i konsistensen... eller trög i alla fall. Min tanke var att använda dem som bas under andra vanliga skuggor. Men den var rikigt svår att blenda ut och inte få skarpa kanter. Lyckades väl hyggligt till slut. Toppade den med en skugga från Linda Hallbergs Enchanted palette.
Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt över rörliga delen av ögonlocket NYX  Vivid Brights Creme Colours Rebellious Edge (lila).
Under brynet: Creme Brulee från Wet n Wild.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Inspiration från Make Up Store.
Över hela rörliga delen av locket: Moonwake från Linda Hallberg Cosmetics Enchanted Secrets palette.
Yttre vrån: Sharon från Lars Wallin
Dutt i inre vrån: Roseshock från Kat von D´s Metal Chrush palette.
Eyeliner: Tatto Liner Trooper från Kat von D.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: the Colossal Volume Express Mascara från Maybelline.


Amore Mattallics lip creme 08 Raving Matte från Milani.Primer: Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer från Loreal.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 015 Porcealine från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Butter Blush Plum Rose från Physicians Formula.
Highlight: blåtonad del av NYX Love You So Mochi Archade Glam palette.
Blush: Perfect Powder Blusher 06 Pink Blossom från IsaDora.Annars så är det ÄNTLIGEN dags för klippning i morgon. Guuud som jag har väntat! Ska bli sååå himla skönt. Efter det ska vi faktiskt på husvisning. Gubben har redan varit en gång men jag kunde inte följa för att jag jobbade. Så nu har vi ordnat så att jag ska få komma och titta i morgon. Myyycket jobb på det huset, så det får allt vara rätt pris om vi ska lägga ett bud. Dvs bra bit under utgångspris. Vi får se hur det går.

Ledig dag i morgon alltså.

Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Härliga lila färger! Och så spännande gå och titta på hus!

marinamake sa...

Ja lila är favoriten för mig! Husköp är ju spännande. I skrivandes stund håller vi på att buda på huset. Men vi är inte villiga att ge så mycket, är mycket jobb på huset.

Lilla måndag med Morphe Brushes

Så var det måndag igen. Jag har haft ledig helg, har haft mycket huvudvärk och mest tagit det lugnt. Jag har suttit en del och stickat på e...