31 oktober 2017

Lolita från Kat von D och dålig sminkdag

Okej, så vissa dagar borde man inte ens ha börjat försöka sminka sig. Som i morse... men när man väl satt igång är det liksom försent att backa när man märker att det börjar krångla. Jag är ju inte typen som går till jobbet osminkad, ever...så att tvätta av sig och skita i alltihopa finns liksom inte,  så med en enorm portion irritation bet jag ihop och fipplade till detta så gott det gick. 

Vad som krånglade? Oh well skuggorna vägrade att fästa. Antar att jag tog en dålig primer, har en från Wet n Wild som är så där... den torkar så snabbt och då blir ögonlocket en torr glattig yta som inget fäster på, borde kasta den men har inte gjort det. Kalla mig dumsnål. Såå, det blev flammigt, mesigt och inte alls som jag ville. Dessutom så ser mitt ena bryn ut som... tja... ni ser ju. 
Bas för skuggorna: Take On the Day Eyeshadow Primer från Wet n Wild. Som sagt, inte den bästa. För övrigt så tycker jag att deras produkter är helt okej för att vara budget. I allafall de jag testat. vilket är mest ögonskuggor och läppstift. Men den där primern får ett minus.
Under brynet: m/s Saga från Make Up Store.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Smog från Make Up Store.
Inre och yttre vrån: skuggor från Coastal Scents 88 Metal Mania palette samt en dutt Carbon från MAC i yttre vrån.
Dutt i inre vrån samt under brynet: Too Faced Love Light Blinded by Light.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Mascara: In Extreme Dimension 3D Black Lash från MAC.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.
Så här kommer ett läppgunk som är "outside my comfortzone". Den här färgen är verkligen inget jag känner mig bekväm i eller tycker är särskilt snygg. I allafall inte på mig. Fick den som ett litet prov från Sephora när jag handlade där för några veckor sedan. Lite besviken att jag fick den färgen när det finns så många andra snygga i sortimentet. Men kände mig för sniken för att fråga om det fanns att få prov i en annan färg. Och ska man testa nåt nytt som man inte gillar så är det ju bättre att den var gratis tänkte jag. Men, inget som kommer bli en favorit. Känner mig mer bekväm i grön, blå eller vad som helst.

Hur som helst så är detta Everlasting Liquid Lipstick Lolita från Kat von D.

Inte min tekopp.


Primer: PhotoFinish Foundation Primer Radiance från Smashbox.
Bas: FitMe 105 Natural Ivory från Maybelline.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Earthpowder nr 51 från Nouba.
Highlight: Too Faced Love Light Blinded By the Light.
Blush: Blushon Bubble nr 46 från Nouba.
På håll kan man ju tycka att det är helt okej. Men jag var allt annat än nöjd när jag åkte hemifrån.

Oh well...  nya tag i morgon! :-)


Inga kommentarer:

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...