29 februari 2016

Blå Måndag hos Blowfish

Blå Måndag hos makeupbyblowfish . Har aldrig varit med där. men någon gång ska ju vara det första för allt. Detta är inte ett nytt lack, har haft det i flera år.Det har inget namn bara ett nummer, 29, från Cetuem. Köpt ifrån Karin på Vacker & Underbar. Det här är en blå helt och hållet i min smak. Lite mörkare, mustig, royalistisk blå. Älskar´t! 

De två första bilderna är tagna med blixt och visar att det finns lite turkost skimmer i. Gör inget alls för min del. urtjusigt.
Nedan är resten av bilderna tagna utan blixt och visar mer den riktiga färgen. Penseln är lite tunn och längre än alla de där "wide brush" som är så poppis nu för tiden. Jag föredrar tunnare pensel så denna faller mig i smaken. 

Annars så kämpar jag på med allehanda ting för att få mina stackars nagelstumpar till att växa, hittills har ingenting hjälpt. Har ätit Silicea i snart ett helt år, använder Nailfood från Schratch Nails som ju skall vara bra, samt diverse underlack som ska hjälpa mot naglar som är torra, sköra och skivar sig. Inget hjälper... Några tips, någon??Annars så ligger jag hemma i soffan som jag skrev igår... igen. Andra gången inom loppet av en och en halv vecka. Har inte fått tillbaka tillstymmelse till röst idag, snorig och hostig. Vad kan man roa sig med när det inte känns kul att sminka sig... Naglarna så klart!

3 kommentarer:

Lottsky sa...

Riktigt tjusigt, är så fint med lack som liksom glöder inifrån!

makeupbyblowfish sa...

Välkommen till blå måndag! Vad roligt att du ville vara med :) Och vilket fint lack du visar! :)
Ha en fin tisdag!

marinamake sa...

Lottsky!Jodå, det är tjusigt om än ett gammalt lack.Tycker med det är härligt med lack som "glöder"!
Blowfish! Tack! Så klart vill jag vara med... har bara inte tänkt på det innan. Ha det gott!

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...