25 februari 2015

Silver Lining

Vissa dagar ska man vara glad att man inte vet vad som väntar en när man kommer till jobbet. Visade sig att vi var två man kort, vilket inte till närmelsevis räcker för anstormningen av kunder som vi har. Känns som jag har haft huvudet i en orkan, hela dan. Gick dessutom upp extra tidigt för att hinna skjutsa tre barn till skolor respektive praoplatser så ikväll somnar jag ovaggat, jag lovar. 

Hur som helst så ville jag testa en (för mig) ny cremeskugga från Kicks som jag köpte häromsistens. En för mig neutral färg, men en som jag kan gilla ändå, jag är ju inte så mycket för det där nude:iga. Den är en lite "greige" färg med lite silverskimmer i och en som jag absolut kan leva med som "min nude:iga" . Satt som berget hela dagen, och lätt att applicera. Täcker bra.



Ögon

Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Highlight: m/s Vanilla från Make Up Store.
I globlinjen: en gråbeige skugga från Loreals La Palette Nude 01 Rosé.
Över hela rörliga delen av locket: Cream Eyecolour Silver Lining från Kicks.
Kajal: Gel Liner Black från Maybelline.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Mascara: Volume Million Lashes So Couture från Loreal.
Bryn: Super Liner Brow Artist 03 Brunette från Loreal.



Ansikte

Primer: New Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: Longwear Blur Foundation Light Ivory från Lumene.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Couleurs Nature Duo Poudre Soleil 01 Hâle léger från Yves Rocher.
Rouge: 43 Rosy Dawn från IsaDora.
Highlight: Ljusaste delen från Bombshell Bronze Illuminating Bronzer Starlet från BH Cosmetics.



Läppenna: 54 Bordeaux från Maybelline.
Läppstift: Laetitias Pure Red från Loreal. Detta läppstift har jag inte haft så himla länge. Tror de släpptes i höstas, möjligen är det också så att det bara finns att köpa i Loreals egen butik i Täby Centrum, en så kallad "only here"-produkt, men det är jag inte helt säker på. Hur som helst så är det en av mina absoluta favoriter bland röda. Ett matt (älskar matta läppstift) läppstift med en för mig helt perfekt kall röd ton. Älskar´t!




Jaha hörrni... då var det dags att hälsa på John Blund... ny dag i morgon, När jag inte kan somna på kvällarna brukar jag ligga och fundera på vem av alla mina hundrafemtioelva skuggor jag ska använda nästa dag, tänka ut kombinationer och försöka minnas alla färger och märken jag har och sätta ihop kombinationer i huvudet, så att det är klart vad jag ska ha nästa dag. Sen när jag vaknar så har jag glömt alltihopa.... nää inte alltid, men ibland...

Vi får se hur det blir i morgon ;-)

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...