13 februari 2015

Ny frisyr och ny skuggpalett

Igår var jag in i Loreas butik i Täby Centrum. De har lanserat två stycken nudepaletter. En med bruna nyanser och en med lite mer dragning åt lila, fast ändå nude fortfarande. Jag är ju inte så mycket för det nude:iga, men jag kunde ändå inte låta bli att rycka åt mig den med lila nyanserna. Får ju för mig ibland att jag ska försöka vara lite mer nedtonad med sminket och inte så skrikig och starkt sminkad jämt, alla andra är ju så tjusiga i det. Så, jag var ju så klart tvungen att testa paletten i morse. Men näää... det går inte. Jag trivs inte, känner mig blek och emlig. Det är liksom inte jag att vara så där nedtonad. För mig kommer den där paletten funka bra  att använda till blending och "suddskuggor", alltså typ tona ut andra mer färgstarka skuggor. 

Jaa, så lite mesig har jag känt mig idag. Inget glitter... som jag burkar på fredagar, men jag har ju jobbarhelg, så jag kanske kan glittra i morgon. Vi får se vad det blir!





Bas för skuggorna: Color Riche Fixing & Unifying Eyeshadow Primer från Loreal.
Highlight: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor: från La Palette Nude 01 Rose från Loreal.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Kajal: Gel Liner Black från Maybelline.
Mascara: Volume Million Lashes So Couture från Loral.
Bryn: Aqua Brow 30 från Make Up For Ever.




Primer: New Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: Infallible Stay Fresh foundation 015 Porcelaine från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Wet n Wild Mega Bronzer Light Sun.
Higlight: Wet n Wild Fergie Centerstage Collection Rosé Champagne Glow.
Rouge: 03 Plummy från NYX.



Läppglans: 70 Luscious Amethyst från Max Factor.




Och här har ni min nya frilla... kort vid sidorna, och så sparde vi lite längt uppe på huvudet. Kan välja att forma det lite uppåt eller platta ner luggen som jag brukar om jag skulle känna för det. Igår hade hon ju stukat till luggen lite tuffare än vad jag lyckas med, så inte fullt lika tufft idag som det var igår. Min dotter tycket att jag såg ut som Miley Cyrus när jag kom hem igår. Bra eller dåligt...?? Jag vet inte... ;-)



1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...