12 februari 2015

D-day!

Well hörrni... idag så har jag ÄNTLIGEN varit iväg och klippt mig. Sååå skönt. En liten hint... min dotters kommentar; du ser ut som Miley Cyrus! Hm tja jag frissan fria händer och då blev det så. Nu är ju dagens bilder tagna i morse, så fortfarande troll i huvudet på bilderna.

Hur som helst, så fick jag i morse för mig att jag skulle göra en sminkning med produkter från E.l.f så långt det var möjligt. Har inte supermycket produkter därifrån, men lite ändå. För er som inte känner till det så är det ett budgetmärke från England, superbilliga produkter med väldigt bra kvalite i förhållande till pris. Åtminstone bra kvalite på det jag har testat. Kolla in här om ni känner er sugna på att testa.




Primer: Eyelid Primer Pearl från E.l.f. samt High Tech Lighter Energy från Make Up Store.
Highlight: Grädde från Färg.
I globlinjen: m/s Myth från Make Up Store.
Över hela rörliga delen av locket: Pigment Eyeshadow Breezy Blue från E.l.f.
Inre vrån: Eye Transformer (blåaktig skugga) från E.l.f.
Eyeliner: Liquid Eyeliner Black från E.l.f samt ett i underkant av vingen Liquid Eyeliner Silver från E.l.f. Nåt konstigt hände med den svarta eyelinern, målade vingen och efter en liten stund så lyste huden igenom som om jag aldrig målat dit den. Fyllde i den igen, och efter en liten stund lyste huden igenom igen... fattar ingenting. Vet inte om det på nåt sätt kommit nåt fett eller liknande på huden. Jag gav upp och lät det vara som det blev.
Kajal: Gel liner black från Maybelline.
Mascara: Volume Million Lashes So Couture från Loreal.
Bryn: Brow Artist Plumper medium/dark från Loreal.




Primer: E.l.f Mineral Face Primer.
Bas: Nude Sensation Fluid foundation 10 Nude Porcelain från IsaDora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight: E.l.f Blush Coy.
Rouge: E.l.f HD Blush Showstopper. (blir även supersnygg på munnen, är flytande).



Läppstift: E.l.f Lippstick Classy.





Så jag har haft en ledig dag och alltså varit iväg och klippt mig, träffat lite gamla kompisar och även hälsat på, på gamla jobbet i Täby. Saknar Täby, men är glad att ha jobb på hemmaplan ändå. Kunde förstås inte låta bli att ta ett varv i alla sminkbutiker där i Täby Centrum, lite shopping blev det, men bara lite....

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

The Alien Palette - Jeffree Star Cosmetrics

Så, här kommer look nummer två idag. Jag använde en palett från Jeffree Star Cosmetics, kontroversiellt märke, man pratar inte om att man ha...