03 november 2014

Power Potion - Loreal

Jaha hörrni, lite glapp i mina inlägg. Har haft fullt sjå med livet...;-). Här kommer i allafall mina Halloweennaglar. Inget särskilt med det, men svarta blev dom i alla fall.



Ni får ursäkta att jag lägger upp bilder på skavt och slitet lack. Hade inte tänkt fota alls. Men eftersom nu lacket satt kvar när det faktiskt gått fyra och ett halvt dygn så tänkte jag att det i sig var något att visa... så ovanligt är det att det händer för mig. Två dagar är annars max, och då har jag ändå hållit på mycket att diska för hand osv. Och jag är ingen fan av diskhandskar heller.




Bra betyg åt detta lack från Loreal med andra ord. Jag tog bort det för att jag tröttnade. Väldigt bra betyg. Jag gillar finishen på detta lack, håller med tjejen i Lorealbutiken som tyckte det ser ut som lakrits, det gör det faktiskt. Detta lack skall ju ha någon sorts latexeffekt, kanske det som gör att det ser ut som lakrits, vad vet jag. 

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...