03 november 2014

Leonardo - MUS

Ett snabbt inlägg med bilder som är över en vecka gamla, kommer inte ihåg alla grejor jag använde. Men jag vill i allafall visa skuggan jag använt, som är en relativt ny från Make Up Store. M/s Leonardo heter den. En lite gråblå skugga med mycket turkost glitter i. En typiskt Marina-skugga. Jag var ju bara tvungen att ha den, så klart. 





Men jag blev faktiskt rätt så besviken när jag använt den. Glittret kommer inte fram alls. Som vanligt, höll jag på att säga. Ska försöka använda den med en annan bas kanske. Tyckte också att den var svår att få att täcka, ville gärna bli flammig.




På munnen sitter läppstiftet Amorous från MAC. Ett av mina absoluta favoritvardagsläppstift. Perfekt färg som passar till allt. är inte för mörk och inte för ljus. Favorit!




Näe hörrni nu måste jag sova, ska upp tiiiidigt i morgon. Och idag har jag varit ledig, men flängt runt och gjort allt möjligt. Skönt att få lite saker på hemmaplan fixade med. 

Ses nån annan dag. sminka lugnt!

Inga kommentarer:

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...