26 maj 2014

Försök nummer två..

Har varit ledig idag. Så himla skönt. Skulle nog ha behövt en dag till, har känt mig trött och haft antydan till huvudvärk. Men skönt ändå... tog mig iallafall ut på en liten joggingrunda. Höll nästan på att knäcka mig, det var så otroligt varmt.  Skönt efteråt dock. 

Hade inte tänkt göra någon sminkning idag. Brukar inte göra det när jag är ledig. Men så fick jag för mig att jag skulle testa min Twist Up Eye Gloss från IsaDora. Sist jag använde den blev det en smärre katastrof. Den creasade nåt fruktansvärt. Det är synd för den är superläcker, otroligt glittrig och fin färg. Så ganska sent ställde jag mig och gjorde en sminkning. Testade en annan primer men det funkade inte ändå. Det har kladdat ihop sig totalt. Synd. Det var därför jag ställde mig hemma på kvällen och gjorde detta, för jag misstänkte att det inte skulle gå. Kommer ge den en sista chans någon annan gång, men sen ger jag upp.

Fick också för mig att jag skulle använda lösfransar, nåt jag sällan gör. Jag är dålig på att sätta dit dem, det blir aldrig riktigt bra. Men ikväll lyckades jag faktiskt... inget krångel, de fastnade direkt. Jag kan till och med ha glasögonen på mig utan att de tar i glasen, vilket annars är ett stort problem när man är glasögonbärare och vill ha lösfransar.




Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene. Brukar funka i alla väder, har aldrig problem när jag använder den... men icke sa nicke... inte den här gången.
Highlight: m/s Vanilla från Make Up Store.
Längs brynbenet: m/s Beaver från Make Up Store.
Över rörliga delen av locket: IsaDora Twist-Up Eye Gloss 01 Oyster.
Yttre vrån: m/s Deadly från Make Up Store.
Under ögat: penna Silver Soil från Make Up Store med Deadly ovanpå.
Eyeliner: Gel Liner Black från Make Up Store.
Kajal: Master kajal Khol liner från Maybelline.
Mascara: Volume Million Lashes So Couture från Loreal.




Bas: BB Skin Perfecting Cream 01 Light från Clarins.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Bronzing Powder Sol de Rio från Sephora.
Highlight: Luminance från E.l.f.
Rouge: Wonder Blush Goddess från Make Up Store.



Läppenna: Currant från MAC.
Läppstift: Slim Stick 401 från Make Up Store.



Jaha, så var det dags att gå och tvätta av alltihopa och gå till sängs, jobbardag i morgon igen... Hoppas ni haft en skön måndag...

Kram kram!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...