15 september 2012

Svart/grönt

Hej på er alla! Plötsligt sprang det iväg några dar, tiden räckte inte till. Har haft hysteriskt mycket på jobbet och jag är helt slut varje kväll när jag kommer hem. Det är roligt att butiken, som ju är nyöppnad sedan slutet av december förra året, går så bra, men man är ju helt slut på kvällarna. Jag blir för det mesta sittandes i soffan fullständigt hjärndöd... (fast det kanske jag var redan innan, ha ha).
 
Nåja, här kommer några inlägg på raken från mig, smink från några dagar tillbaka alltså. När jag gjorde denna sminkning hade jag gröna naglar, Racing Green från Mavala. Vet inte om ni känner till den, men det är en väldigt mörkt grön med mycket dragning åt blått, alltså en kallare grön färg. Jag tycker den är skitsnygg. Blev aldrig att jag fotade den, men det kan ju bli en annan gång kanske. Iallafall så blev det då en mörkare grön sminkning.
 
 

 
Primer: Eyefix från Face, och ovanpå detta Noubas gröna Nouvola nr 210. En mörkt mossgrön cremeskugga. Funkar inte alltid som bas, men ibland. Creasar ibland men jag envisas med att fortsätta testa.
På brynbenet: m/s Muffin från MUS.
Highlight: precis under högsta punkten på brynet, Diamonds från TMM.
Över rörliga delen av locket: Micromiss från BriteBird.
I yttre vrån och in över globlinjen: e/d Nightmare från MUS.
Under ögat: penna Me Now nr 011 (grön) (pennor best. från Tradera, bilder kommer strax). Micromiss ovanpå pennan i inre vrån och Nightmare i yttre vrån.
Kajal: Gel linder black från Maybelline.
Eyelinern: samma som kajalen.
Mascara: Illegal Length från Maybelline.
 


 
Primer: Matifying primer från Lumene.
Bas: hydrostress nr 7 från Nouba.
Puder: Loose Powder Milk från MUS.
Rouge: Noubas Blushon Bubble nr 122.

 
 
 
Gaahhh jag är så j.......la långhårig!! Har inte fått arslet ur att boka en klipptid, på måndag får nog det bli det första jag gör... innan jag får ett psykbryt!
 
Kommer snart mera från mig, ha det så länge!


Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...