15 september 2012

Svart/turkost

Här kommer mera från mig. Gjorde en sotning häromdagen som jag kände för att liva upp lite. Hade en turkos tunika på mig så det fick bli lite turkost glitter och bling under ögat. Till detta försökte jag poppa till mig lite med såna där coola örhängen med fjädrar ni vet, som alla har nuförtiden. Köpte nyligen ett par som har många fjädrar i varje hänge och når nästan ner till axlarna. Men jag kände mig som en stor dunkudde, så dom rök väck, och det blev ett par andra turkosa fjädrar istället. Såna med bara en fjäder i varje öra... kändes lite mindre fluffigt.
 
 

 
Bas för skuggorna: Too Faced Shadow Insurance.
Under brynbenet: Vanilla från MAC.
Över rörliga delen av locket: Carbon från MAC.
I globlinjen: suddat ihop med Carbon, Smog från MUS.
Under ögat: återigen, penna som jag köpt på Tradera, Me Now nr 009 (turkos) med Freshwater från MAC ovanpå. På detta har jag fäst ett glitter som egentligen är ett Body glitter, Teeez! nr 10 Free. Är egentligen inte bra att sätta sånt glitter nära ögonen eftersom kornen kan vara vassa och stora, så får man dem i ögonen så är det inte så bra. Men jag är inte så knusslig.... ;-) .
Eyeliner: Gel liner black från Maybelline.
Kajal: samma som eyelinern.
Mascara: Illegal Length från Maybelline.

 
Bas: Dream Creamy Foundation från Maybelline.
Puder: Loose Powder Milk från Maybelline.
Rouge: Lilith från TMM.
 

 
Läppglans: Minty Lip Gloss Houston från E.l.f.
 

 
 
Det var min svart/turkosa dag... med eller utan fjädrar ;-).
 
 
Sminka lugnt!

3 kommentarer:

Bitte sa...

Fint det här! Gillar kontrasten med en svart lite mer neutralt på locket för att sedan poppa till det under ögat med färg!
Jag är helt off när det gäller mode och har helt missat fjäderboomen.

marinamake sa...

Hmm tja, kan inte påstå att jag hänger med så mycket heller, med fjädertrenden har jag iallafall snappat. Dock kände jag mig ju som jag hade värsta fjäderfluffet runt huvudet med de där örhängena... kanske måste vänja mig och testa fler gånger...

Bitte sa...

:0)

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...