Svägerskan

För en dryg månad sedan, när jag var i Småland och vi firade ett år, jag och min nya kärlek så sminkade jag min nya svägerska. Vi åt och drack lite gott och kollade in melodifestivalen på kvällen. Men innan det gjorde jag den här sminkningen på henne, bäst att man sminkar innan man sätter igång och hinkar vin... ha ha!

Det var en trevlig stund och jag tycker hon blev riktigt tjusig. Det blev även hennes två döttrar som också fick smaka på mina penslar ;-). Tyvärr knäppte jag aldrig några bilder på småtjejerna.Nu minns jag ju inte riktigt vad jag använde, men skuggorna är väl från en av mina CS-paletter och läppstiftet är från Maybelline om jag inte minns helt fel.
Basen är från min MUA-väska, alltså .färg från Makeupstudion, blandar ihop en nyans själv.
Jag tycker hon blev riktigt tjusig, passar bra i kalla färger enligt mitt tycke.
Jag får passa på att tacka för en supermysig kväll, så här i efterhand!
I morgon störtar jag ju faktiskt till Småland igen... andra helgen i rad. Så brukar det inte vara, men vi har dribblat och bytt lite helger med barnen jag och mitt ex så då blev det så. Inte mig emot, jag tycker det är så himla härligt att åka dit, jag längtar varenda minut. Så det blir nog skralt med inlägg igen fram till måndag då jag är tillbaka igen.
Ha en skön helg alla!
Kramen!


Kommentarer

Emma P sa…
Hon blev jättefin tycker jag, supersöt:)
marinamake sa…
Emma P! Tack snäll!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise