Chockrosa med Barry M

Här kommer lite mera skåpmat... för ett tag sedan när jag beställde lite skuggor från Barry M valde jag bla en chockrosa och en röd därifrån. Fick för mig att jag skulle göra en sminkning med dessa båda tillsammans. Dessvärre så går det inte att skilja den ena från den andra när de väl hamnade på ögonlocket. Väldigt liten skillnad i färg. Rosa i inre vrån, röd mitt på locket... syns knappt!


Trött blick... ;-)

Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Highlight: Ice från Ben Nye.
Inre vrån: Nr 85 (chockrosa) från Barry M.
Mitt på locket: Nr 84 (röd) från Barry M.
Yttre vrån: m/s Nightmare från MUS.
Under ögat: Penna från IsaDora nr 60 Black med Nightmare ovanpå.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: the Falsies från Maybelline.
Bas: Dream matte mousse från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Noubas Double Bubble nr 52.
Läppstift: 190 Atomic Pink från Maybelline.

Annars så har jag spenderat kvällen med att packa lite, dels för att jag drar till Småland i morgon igen. Den här gången ska min mamma följa med, så jag får lite sällskap i bilen. Hon är nog lite nyfiken hur nya svärsonen bor ;-). Tja och dels håller jag på att packa ihop "halva huset", ska bli stambyte här om en par veckor och jag måste tömma min klädkammare, hallen, under diskbänken och så klart toan. Kommer inte att ha rinnande vatten eller toa på minst fem veckor. Dusch och toa i en byggbod ute på gården.... jiippeee... not! Jag ska inte klaga, för toan är så himla mörk och murrig, gammal äcklig plastmatta både på väggar och golv. Nu blir det vitt kakel, och gråbeiget klinkers, så det kommer bli ljust och fint. Ser fram emot det! Under tiden får jag nog rigga upp en spegel i vardagsrummet så att jag kan stå där och sminka mig så länge, det är det ljusaste rummet jag har.

Ha det så länge!
Sminka lugnt!

Kommentarer

Emma P sa…
Jag tycker att det blev jättesnyggt! Älskar rött och rosa:) Men ja, de smälte ihop väldigt.
marinamake sa…
Emma P! ja, men det gör ju jag också, men de här två var det ju verkligen ingen skillnad på när de hamnade på locket, i burkarna är det större skillnad. Tack!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise