16 mars 2011

Finn fem fel...

tja hörrni... ibland undrar jag hur trött i mössan man kan bli?? Ser ni vad som felas på bilderna?


Jag har glömt mascaran.


Jaa, och det är inte bara så att jag råkat på att glömma det innan jag fotade och sen fixade det efteåt, nää jag har inte haft en aaaaning om att jag glömt det, måste gått iväg till jobbet utan, kommit hem, sminkat av mig... inte märkt någonting, och ingen har fällt en kommentar heller på hela dan. Inte förrän jag laddade upp bilderna nu, typ två, tre veckor efter sminkningen så märker jag när jag tittar på bilderna att jag inte har mascaran på. Man ser ju inte klok ut, ha ha!







Jag har äntligen lyckats hitta en skugga som är så kornblå som jag vill ha den, den är från Taylor Made Minerals (där de för övrigt har 40% på hela sortimentet just nu) och i burken så är den totalt elektriskt superkornblå, man kan inte sluta titta, helt underbar! Sminkningen är mörkare i verkligheten än på bilderna, blixten ljusar ju upp lite för mycket.

Såå, förutom mascaran som jag glömt, så har jag använt följande.

Bas för skuggorna: Cover Stick nr 21 från Maybelline.
Highlight: Vit skugga från CS Smokey Paletten.
Över hela locket: Carnivale från TMM.
Under ögat: penna Royal Blue från HM med Carnivale ovanpå.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: typ, ingen....




Primer: Smashbox Photo Finish foundation primer.
Bas: Affinitone Opal Rose från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Rush från TMM.



Läppenna: Russian Bordeaux från MUS.
Läppstift: Crisp från MUS.




Och så hade jag förstås blått nagellack till de hele... från BB Couture.

Här ser man vad mycket mascaran betyder för helheten tycker jag, den är verkligen pricken över i. Om jag bara fick välja en sminkprytell att äga i mitt liv, så skulle det nog bli mascaran, det är den som gör hela grejen på nåt vis. I allafall i min värld!

4 kommentarer:

Helena sa...

Jättesnyggt! Däremot tyckte jag inte det märktes sååå mycket att du missat mascaran, jag är inte helt säker på att jag hade tänkt på det om du inte skrivit nåt...Eylinern räddade dig tror jag :-D!

Sminkan sa...

Haha, ja, man ser direkt att den saknas men som Helena säger så är det inte så farligt. Eyeliner ger ju ramen ändå. Snygg blå färg måste jag säga!

marinamake sa...

Helena! He he tja det kanske är så, jag bara undrade hur jag kunde glömma nåt som jag gjort varenda dag i typ 35 år eller nåt...;-)

Sminkan! Den blå är totalt überläcker, det mest kornblåa jag sett!

Emma P sa...

Jag tycker att det blev förvånansvärt snyggt utan mascara faktiskt. Tror också att eyelinern räddade dig. Men ja jag såg det, fast tror inte att jag hade tänkt på det om du inte sagt ngt. Underbar blå skugga verkligen! Så trist att TMM ska lägga ner, det gör lite ont i hjärtat på mig faktiskt. De har så många ljuvliga skuggor.

Och förresten, appropå att glömma har jag vid nåt tillfälle missat att måla brynen. Det har jag dock upptäckt, jisses vad konstigt det ser ut...

Flaming Love - Make Up Addiction Cosmetics

Så slutade det med att jag blev hemma från jobbet idag. Trött som fanken, hängig och jäkla huvudvärk. Vaknade vid nio, åt frukost och sen ti...