Påfågelsminkning

Av en händelse blev jag ensam hemma några timmar idag. Alla ungarna var ute på diverse galej tillsammans med kompisar. Det var otroligt skönt att få några timmar för sig själv. Jag passade på att (jag skäms nästan att skriva det) plocka undan julsakerna... jaa faktiskt, de stod fortfarande framme. Åh jag har plockat undan allt, och samlat allt i en stor hög på ett skåp som jag har i vardagsrummet, men där har de blivit stående, och det är ett jobb på en par timmar att sortera kulor, belysning, dukar och diverse tomtar i rätta låda och kartong. Men nu är det gjort!

Tog en promenad sen och när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle slå till på en rejäl sminkning. Nåt ska man ju göra på lördagseftermiddan. Efter mycket om och men blev det så här:Bas för skuggorna: Too Faced Lock Down Im Guilty på rörliga delen av locket, och Eye fix från Face på brynbenet.
Inre vrån: en grön från 88 shimmer palette från Coastal Scents.
Mitt på locket: Peacock från MUC.
Yttre vrån: en kornblå från Manlypaletten.
Längsmed brynbenet och runt den blå skuggan ner under ögat: m/s Flamenco från MUS.
Highlight: Parad-Ice från Brite Bird och har duttat på lite nr 8 Fine glitter Dust från Barry M ovanpå.
Under ögat: penna Purple Stain från Gosh med Flamenco ovanpå.
Kajal: Joe Blasco, ultramatte black.
Lösfransar: från nätet.
Eyeliner: den blev ju bara crap, man ser ju inte vad man gör med fransarna på, men det är som vanligt Liner Express från Maybelline. Syns inte på bilden men jag har lagt en glitter eyeliner från Too Faced, Drunk dial också.
Mascara: the falsies från Maybelline.

Bas: Dream matte mouse från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Blush on bubble från Nouba.
Highlight: SmashoxLäppenna: Jazz från MUS.
Läppstift: Black Orchid från MUS.
Highlight: Lipp glisser Perl från Kryolan.Det kladdade och hade sig, och jag strulade och meckade som bara den innan jag fick till det. Men det blev väl hyggligt till slut, så nu sitter jag här i mysbrallorna och en rejäl sminkning :-).

Ha de, ha de!

Kommentarer

Carina sa…
Haha skönt att veta att jag inte var den enda ensamstående mamman som låtit julsakerna varit framme till igår.

Visst är det skönt att få några timmar för sig självt :), det händer tyvärr inte å ofta här hemma.

Snygg ögonmakeup :)
marinamake sa…
Carina! Åh det glädjer mig att höra att det inta bara var jag ;-)! Superskönt med några timmar för sig själv, det händer inte ofta här hemma heller, inte ens en gång i halvåret att jag är helt själv. Dessutom uppstod det spontant så då var det nästan extra skönt. Blev nästan rastlös... visste inte vad jag skulle göra. Borde väl ha städat eller nåt, men det fick bli sminket i stället ;-). Tack tack!
marinamake sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emma P sa…
Åh, jag tog också ner julpyntet i helgen! Fast okej, jag hade bara två adventsljusstakar, resten är o Motala och det tog Erik ner för länge sen. Härligt med en pågågelssminkning, alltid lika läckert...
marinamake sa…
Emma P! Vad härligt att jag inte är ensam... åtminstone platsar vi inte i gänget som har adventsljusstakarna framme till midsommar ;-)! Påfågelfärger är härligt!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise