30 januari 2011

Min neutrala sminkning

Här kommer en sminkning från förra fredan... alltså för en dryg vecka sedan. Den har blivit liggandes i arkivet. Inget särskilt med den, jag tror dessutom att jag har vissat exakt samma åtminstone en par gånger tidigare. Den är en favorit när det gäller färgkombinationen. Blev sminkad med dessa färger av en tjej på Make Up Store för ett antal år sedan och köpte förstås skuggorna då, när jag vill vara "neutral" använder jag dessa färger. Jag är ju inte så förtjust i alla dessa nudefärger såsom matta bruna och beiga osv, tycker inte jag passar i det, så då brukar det bli dessa i stället. Inte för att de egentligen är så neutrala, men de skriker inte lång väg heller.
Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Highlight: c/s Meteor från MUS.
Mitt på locket: m/s Regent från MUS.
Yttre vrån: m/s Choco d'or från MUS.
Under ögat: penna Golden Days från MUS.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: the Falsies från Maybelline.Bas: Affinitone 03 Light Sandbeige från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouget: har jag förträngt...

Läppenna: över hela munnen Golden Purple från MUS.
Läppglans: Lippgloss Dune från MUS.Lite senare idag ska jag försöka lägga upp lite bilder på mina inköp från Coastal Scents som dök upp i brevlådan tidigare i veckan. Så jag återkommer snart!
See you!

4 kommentarer:

Emma P sa...

Jag tycker visst att du passar i det, det är snyggt på dig! Sen är det ju roligare med färg, men mer naturliga färger kan också vara schysst...

marinamake sa...

Emma P! Tja visst funkar det, men det är inte de färger jag trivs bäst i...

Ninni sa...

Det är ju jättefint!

kris-tina sa...

Snubblade in på din blogg av en slump. Tycker det är jättehärligt med en lite äldre (inget illa menat) kvinna som bloggar och dessutom bloggar om smink.

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...