13 januari 2011

Metal Mania

Gokväll alla! Hur har ni haft det idag? Jag har lugna stillsamma dagar på jobbet. Inte många som spenderar pengar på leksaker så här strax efter jul, så nu är det liksom vakum på jobbet. Lika hektiskt som det var innan jul, lika lugnt är det nu. Ganska skönt faktiskt, man behöver andas ibland.

Känner mig tråkig i sminket just nu, inspirationen vill inte riktigt komma och det känns som om man har fastnat i något slags murrighetsträsk... mycket dämpat blir det. Jag har ett lack på naglarna från Rescue Beauty Longe, någon sorts obestämbar mörk beigebrungråaktig färg som har rosa glitter/skimmer i sig om man kollar noga. Känner man mig så vet man att jag direkt försöker matcha naglarna. Det var inte så lätt med det här lacket kan jag säga, men man gör så gott man kan. Nu ser ni ju inte lacket eftersom jag inte har fotat det (kommer inte ihåg vad det heter just nu), men så här blev sminket iallafall.




Bas för skuggorna: Cover Stick från Lumene.
Samtliga skuggor: från Metal Maniapaletten, Coastal Scents.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ulramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: the Falsies från Maybelline.
Under ögat: penna Silver Soil från MUS med skugga ovanpå.




Bas: Wonder finish makeup från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Wonder Blush Goddess från MUS.



Läppenna: Sarah från Face.
Läppstift: Color Sensational 240 Galactic Mauve från Maybelline.
Glitter: Barry M lippgloss, tror att det har nr 8 inget namn på tuben men har för mig att det hette Strawberry någonting... doftar iallafall jordgubb.
Det ser ju alltid ut som om man har kaffesump på munnen när man försöker fota glitterläppglans... men i verkligheten är det ju snyggt iallafall ;-)!





Nu så ska jag och mellandottern ut och ta en promenix... på med täckbrallor och kängor, lite kallt här ikväll.
Ha de!

2 kommentarer:

Bitte sa...

Snygg makeup. Men du har rätt om glosset, det ser ut lite som kaffesump, rolig bild! Tur att det är fint irl.

marinamake sa...

SminkJante! Tack! Hm tja det är väl huvudsaken man är snygg i verkliheten, bilderna spelar väl egentligen ingen större roll ;-)

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...