21 december 2010

Lila med Pizzazz

Hur går det för er... är ni mitt i allt julstökande? Jag har satt personligt rekord... alla julklappar inhandlade och de är hela tvåååå dar kvar till julafton, det ni! Långt ifrån varje år jag lyckas med den bedriften. Blir inte så mycket bakande och fejande här hemma i år, har inte tiden och jag ska ändå bort över själva julhelgen. Om nu bara vädrets makter står mig bi och SJ håller vad de lovar så tar jag tåget till småland på torsdagkväll. Men det ser ju inte så ljust ut för stunden...

Har inte orkat tänka jul i sminket i år, inte alls faktiskt... men en lila blev det häromdagen, totalt ojuligt om man säger...;-)
Detta är Pizzazz från MAD över hela locket och highlighten är Wedding tror jag, också från MAD.
Under ögat har jag lagt en turkos glittereyeliner från Too Faced, Drunk Dial.Munnen är Atomic Pink från Maybelline, samma som häromdagen... fantasin flödar.
Tja ni, inspirationen är inte på topp precis... hoppas ni har det mysigt i julstöket alla!
Kramen

6 kommentarer:

Emma P sa...

Bra jobbat! Jag har handlat alla klappar utom en, men den ska bytas i mellandagarna så det hinner jag fixa. Härligt smink, underbart med lila:)

roxcat sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
roxcat sa...

Vackert, Pizzazz är riktigt fin skugga! Jag har också hunnit fixa alla julklappar i tid, nu ska de bara slås in också =) (tog bort min gamla kommentar då jag stavade fel!)

Sminkan sa...

Verkligen tjusigt!

Andréa sa...

Snyggt :)

marinamake sa...

Emma P! Till slut lyckades jag vara färdig med julshoppandet hela två dagar före julafton... personligt rekord ;-)!

Roxcat!Lila är min absoluta favvofärg, älskar allt som är lila! Lite stavfel för ingenting;-)!

Sminkan! Tack!

Andrea! Tack!

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...