08 november 2010

French Coquettes



Bilden lånad från Lancome.

De är visst flera som önskat se bilder på de nya skuggorna jag köpte från Lancome. Den önskan vill jag så klart tillmötesgå, så här kommer de... French Coquette.

Den här typen är av bilder och sminkningar faller jag handlöst för! Sååå himla snyggt tycker jag. Har suttit och studerat och kollat in och man drömmer om att åstadkomma likadant. Nåja, det går inte på min rynkiga hud, så jag tittar på bilden istället. Skiiiitsnyggt!

På bilderna ser den ena väldigt vit ut, men den är nog den silvrigaste skugga jag har. Totalt überläcker!







Jag trodde först att de var lösa skuggor, dels för att de ligger i en burk med skruvlock, det brukar ju lösa skuggor göra, och dels för att de ser lösa ut vid första anblicken. Sen ligger det en liten plastbricka med "handtag" på ovanpå skuggorna innanför locket som jag tänker mig att det är meningen att man ska trycka till "pulvret" med för att hålla det på plats. Men det behövs inte för de är så hårt pressade i burken att man kan vända upp och ner på den utan att det faller ut.




Black Macadam (mycket mörkare IRL) och Cherry Cherie (plommonaktig).




Urban Silver

De är väl pigmenterade och fulla med metalliskt skimmer, otroligt läckra. Som vanligt med såna skuggor har man ju glittret i hela ansiktet, det flyger till och med i håret. Det är det enda som kan göra mig irriterad med den typen av skuggor. Meeen, ska man ha nåt läckert får man väl jobba lite för det!
Sminka lugnt!

3 kommentarer:

Ninni sa...

Åh jösses, jag tror jag dör en smula - så himla otroligt läckra! Hög vill-ha-faktor i Ninni-land.

bella sa...

Underbar reklambild!! Skuggorna ser fina ut också.

marinamake sa...

Ninni! Ha ha, vad du är rolig! Jaa jag var ju tvungen att ha dem... annars hade jag ju dött ;-)!

Bella! Ja men visst är bilden underbar, och skuggorna med!

Oceanic Palette - Ace Beauté

Den här paletten har jag spanat in i många år. Har alltid velat ha den men fraktkostnader från det här företaget är svindyr. Och på det komm...