03 maj 2010

Blågrön sminkning

Halloj alla! Har varit utan datorn hela helgen... snacka om abstinens. Den har krånglat och mitt ex lovade att titta igenom den, så nu funkar det bättre igen. Det är helt hemskt, men man känner sig verkligen halv utan datorn. När man inte har den inser man hur beroende man är av den. Nåja, jag har haft kärleken på besök i helgen, så jag har haft fullt upp ändå om ni fattar... ha ha!

Jag har inte fotat mina sminkningar på flera dagar nu, sen mitten på förra veckan faktiskt. Har varit så förkyld att det har inte kännts roligt att fota, röd näsa, röda rinniga ögon och allmänt mosig. Känns inte som om sminket har gjort sig riktigt som ni förstår... Är fortfarande hostig och allmänt slemmig men det börjar väl så sakterliga gå åt rätt håll.

Alltså är detta ingen dagsfärsk sminkning... den hänger i hop med mina gröna naglar förrförra veckan tror jag visst att det var.





Highlightern är m/s White från MUS och i inre vrån har jag lagt Björk från .färg (Makeupstudion), mitt på locket ligger Medelhav också från .färg, och i yttre vrån m/s Royal från MUS. Kajal från Viva la Diva, nr 5 Lagoon och eyelinern är Rainbow Eyeliner nr 17 (blå) från Nouba.






Läppenna nr 21 från Nouba, med läppstift från Maybelline, Drive Me Nuts. Den här färgen är perfekt när man inte vet vad man ska ta till för att matcha ögonsminket. Då blir det alltid denna för mig, även fast jag inte har neutrala läppfärger som favorit så gillar jag denna.




Inte min bästa sminkdag kanske, blev lite flammigt osv, men det fick duga.





4 kommentarer:

liloo sa...

Love this look, especially the eyeliner, it's making the look brighter

Maja sa...

Härliga havsfärger!

Bitte sa...

Gillar det här!

marinamake sa...

Liloo! Thank you!

Maya! Tack!

Sminkjante! Kul att du gillar!

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...