28 april 2010

Nubar Reclaim

Jag beställde ju ett antal lack från Nubar när de var med hos Nailmail. Detta är Reclaim. Ett hololack som iallafall jag tycker är helt underbart i färgen. Jag gillar hololack, det blir sånt otroligt läckert skimmer i dem. Äger bara två, tre stycken men det läre väl bli flera så småningom, min lacksamling växer ständigt.

Se detta var det som fick mig att göra gröna sminkningar under en par dagar förra veckan.
Ni får ha överseende med bilderna, de blev lite överexponerade.Jag tror man ser det holografiska ganska bra på de här bilderna, så himla läckert, särskilt när solen skiner.

Annars så odlar jag på min tredje förkylning för säsongen, herrejösses jag som trillar dit högst en gång per vinter, det kom igår som att trycka på en knapp... från en minut till en annan var jag tvärförkyld, och nu sitter jag här och snörvlar och känner mig allmänt bomullsstoppad i huvudet. Well, ingen har väl dött av en förkylning och jag står fortfarande upp... det går väl över.
Ha det gott alla!
Sminka lugnt!


7 kommentarer:

Bitte sa...

Jag tog precis bort Reclaim från mina naglar. Det är så jädra läckert.

Hoppas förkyldningen går över snabbt.

Emma P sa...

jag älskar det här lacket, det finaste gröna hololacket jag vet verkligen. och så är det så himla bra att måla med...

Sminkan sa...

Förstår vad du menar med förkylningarna. Jag var på jobbet fem dagar, sen var det dags att gå hem igen. fast jag har inte blivit frisk mellan omgångarna heller. Så segt...

Reclaim är skitsnyggt! Ett av de finaste hololacken i världen!

Stylefile sa...

Väldigt snygg grön!

Shamrock sa...

Jag som valde mellan Reclaim och Meadow. Till slut bestämde jag mig för Meadow - men när jag ser dina bilder borde jag nog tagit Reclaim istället det är ju JÄTTESNYGGT

Linda sa...

ah de där vore inte fel att ha...sååå snyggt!

marinamake sa...

SminkJante! Håller med... jädra läckert va ordet ;-)! Jodå förkylningen är väl på väg bort nu, men jag snorar lite fortfarande.

EmmaP! Håller med en av de få som sitter lite bättre på mina risiga naglar.

Sminkan! Håller med, känns som en never ending story, snorar och hostar i eeevigheter... Jaa, men visst är det snyggt!

Stylefile! Jajamänn!

Shamrock! Åh jag håller med, det är verkligen supersnyggt, du kanske kan beställa från Nailshop eller nån annan bra nagelsight??

Linda! Ja men visst är det!

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...