28 november 2009

Nya bågar!

Nu har jag äntligen fått mina nya bågar! Så, såklart var jag tvungen att sminka mig lila idag. Bågen är ju lila.


Jag jobbade igår för ovanlighetens skull. Inte ofta jag jobbar lördagar men jag fick rycka in extra idag för folk är sjuka. I vårt lilla centrum hade vi "julklappslördag" igår. Dvs det har annonserats och skyltats och alla butikerna hade bort utanför sina dörrar med lite extra erbjudanden och så, tomten var där och delade ut julklappar till alla barnen och de kunde rida ponnyridning. Hos optikern hade vi en kille som kom från en av våra leverantörer och han demade bågar från Prada och Versace, väldigt trevlig kille, vi klickade på direkten och babblade mycket. Han hade dessutom kontakter när det gäller sminkjobb som jag tänker odla framöver, superbra! Å näää, han måhända vara trevlig, men inget jag kunde flörta med... tror nog att killar var mer hans grej om ni förstår!


Bas för skuggorna: eyeshadow primer från Lumene.
Highlight: Wedding från MAD.
Inre vrån: e/d Sassy från MUS.
Mitt på locket: Pizzazz från MAD.
Yttre vrån och upp över brynbenet: Young Punk från MAC.
Eyeliner: Gel eyeliner black från MUS.
Kajal: Snowflake från MUS.
Under ögat: penna Purple Stain från Gosh med Young Punk från MAC.
Glitter under ögat: Virgo från MUS.
Bas: Affinitone från MUS.
Puder: från Face.
Rouge: Shimmer Dynasti från MUS.Här kommer lite bildspam på mina nya brillor... jag försökte fånga den lila färgen. Det gick inte. Nåja, de är knallila på fronten och orangea på insidan. Det är mina livs första progressiva... med andra ord, förr i världens "pensionärsruta", suck e man gammal nu eller ;-)?! Det har tagit mig en par dar att vänja mig och för världen att inte svaja varje gång jag sätter på mig dem. Det börjar bli bättre, men fortfarande så gungar hela världen när jag sätter på mig dem på morgonen. Billig fylla kan man lugnt säga! Känner mig som värsta pensionärstanten när jag måste hålla mig i räcket varje gång jag år i trappor eller när jag kliver av och på bussen, ha ha!

Skitsvårt att fånga färgen, det gick inte.

Hoppas ni alla haft en skön första advent. Jag har plockat fram lite ljusstakar och adventsstjärnor osv. Har inte hängt upp julgardinerna i köket, men det kommer i veckan. Så upptäckte jag att jag totalt glömt köpa röda ljus till adventsljusstaken med levande ljus, så det blev inget tända första ljuset ikväll....

Ha det gott alla, sminka lugnt!

8 kommentarer:

Emma P sa...

Åh, vad kul med nya bågar! De ser fina ut och din beskrivning låter ännu finare:) Och sminket är supersnyggt, jag önskar att jag med hade Young Punk. Nåja, jag lider ju inte precis skuggbrist och på tisdag tänkte jag spana in Babydoll hos MUS, men Younk Punk ser verkligen ljuvlig ut...

marinamake sa...

Emma P! Jaa tack, de är lite läckra. Synd att jag inte fick till färgen på bilderna. Å Young Punk är superläcker... du får väl påbörja en lista till tomten vet ja´! Babydoll har jag också, den är ju otroligt läcker också! (för det är väl den knallrosa från lilla skuggan?)

Bitte sa...

Äntligen får vi se glajjorna på bild. Skitsnygga. Sminken är också underbart, härliga nyanser.

Mylanqolia sa...

Great make up as always and I love your glasses. They look fab on you!

Marie sa...

Jag har ju själv både Wedding, Pizzazz och Sassy! Får göra nåt liknande själv..

Mycket snygga bågar, Marina!

Förresten, glad första advent såhär i efterskott. Jag laggar i bloggläsandet - jag tror jag följer alldeles för många :)

Emma P sa...

ja, dte är den lilla knallrosa. Fast det var faktiskt ingen från den kollektionen som föll mig på läppen. Har spanat in Tribecca och Tusch istället och tänkte smita förbi MUS imorgon och köpa:)

Emma P sa...

happ du, först sa blogger att det inte gick att publicera, och sen blev det dubbelt. nåja:)

marinamake sa...

SminkJante! Japp äntligen har jag fått dom, synd bara att jag inte riktigt lyckades fånga färgen! Men tack iallafall!

Mylanqolia! Oh thank you, Im glad you like!

Marie! Tack kul att du gillar! Pizzazz är ju totalt überläcker! Får jag se en variant från dig ;-)?!

Glad advent på dig med! Jag har inte ens fått fram ljusstaken ännu ! Läser också alldeles för många bloggar, tar upp hela min kväll! Men det är ju roligt så what the heck!

Emma P! Å då kanske vi får se nån ny tjusig sminkning snart?! Hi hi, det gör inget då blev det ju dubbelt så roligt...

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...