Blått med Manly

Neutralt i onsdags, inte så neutralt i torsdags.... ha ha, blåklockor igen...


Alla skuggor kommer från Manlypaletten.


Jag fattar inte hur fort man kan glömma vad man använt... men om jag inte lägger grejorna jag använt i en särskild hög, så glömmer jag och om jag då tar av dom grejorna till nästa dags sminkning så att det blir lite ihopblandat, då är det kört... vilket hade jag när... och hur?? Hmm, kan det bero på att man har för mycket grejor kanske.... nääää då, inte jag inte ;-)!

Nåja, alla dessa skuggor, fyra stycken närmare bestämt, kommer från Manlypaletten. Sen är det eyeliner från Kryolan. Under ögat ligger penna från MUS Deep Blue Sea med den mörkaste blå skuggan ovanpå, den fick även vara kajal. Mascaran tror jag är Definicils från Lancome.Basen är från Maybelline, deraste nyaste vad den nu heter... Satin Liquid var det visst. Puder från Face och rouget är Luxury från MUS.

Läppenna Passion från MUS över hela munnen och Juicy Tubes ovanpå, namnet är avskavt så jag kommer inte ihåg vad den heter, men den är lite aprikosrosa med mycket skimmer.

De va de hele... jag i går.

Ohhh jag har fått mina nya glasögon! Dom e lila... så klart! Så nu har jag fått nya bekymmer i mitt liv. Jag måste ju få till matchiga sminkningar till bågarna... men jag kan ju inte vara lila varje dag, hur snyggt jag än tycker det är så är jag ju en ombytlig person när det gäller färger... och jag vill inte vara lila ständigt och jämt. Hmmm, ger detta mig rätt att skaffa ett par till nya glasögon med lite mer neutral färg på bågen.... vi får väl se! Mitt problem när det gäller detta är att jag har fått mitt livs första progresiva glas = dyrt! Så det är ju inte precis så att man skaffar fem extra par bara för att det är kul... nåja vi får se hur jag gör! Ska försöka hinna fota dem i morgon så att ni får se dem.
Tlls dess, sov gott alla... det kommer jag att göra!
Sminka lugnt

Kommentarer

Bitte sa…
Färgerna är verkligen lika vackra som blåklockorna.

Vad gäller glasögon så struntar jag i att matcha. JAg tar de glasögon jag känner för.
marinamake sa…
SminkJante! Tack tack! Joo det får väl bli så, för jag har ju inte lust att sminka mig lila varje dag, då kommer nog till och med jag att tröttna på lila... och det vore väl synd. Men jag inser att det blir svårt, får det är ju verkligen lilafärgade... så det blir ju konstigt ibland tror jag. Funderar nog på att skaffa ett par neutrala ändå (kanske mest en anledning att få skaffa ytterligare ett par, bara för att det är roligt ;-) )

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise