21 oktober 2009

Pulse Perfection Vibrating Mascara - Maybelline



Förra veckan var vår säljare för Maybellinestället vi har på jobbet i butiken och gick igenom vad vi behövde och demonstrerade den senaste av deras mascaror. Den vibrerande Pulse Perfection Vibrating Mascara. Vi fick förstås en varsin och jag har varit nyfiken på att testa. Jag kommer inte ihåg just nu vilken större märke det var som i våras (tror jag det var) lanserade sin vibrerande mascara... kan det ha varit Lancome eller Dior eller nån sån...?
Nåja, jag har bara använt den i en par dagar i och för sig, men jag är inte överdrivet imponerad, alls. Jag tycker att knappen man trycker in för att få den att vibrera sitter lite felplacerad, högst upp i korken, vilket gör det lite svårt att hålla den på ett bekvämt sätt. Sen tycker jag inte heller att den gör ett dugg mer för dina fransar än vilken annan som helst icke vibrerande mascara. Det händer inte ett dugg extra om man säger. Som vanlig mascara, om man struntar i att trycka på knappen är den väl okej. Men det där extra man förväntar sig av vibrationerna uteblir. Borsten är ungefär den samma som på deras Define A Lash-mascara, den rosa ni vet.
Tja, så för 185 kr, tycker jag inte den är värd att prova, Define A Lash är i så fall bättre.
Sen fick jag också ett läppstift ur deras nya kollektion (faktiskt det femte jag får därifrån... fick fyra häromveckan då vi råkade få dubbla testers till butiken, tack tack!), jag valde Atomic Pink som jag kommer att visa "in action" i nästa inlägg. En härligt hallonröd/ceriseaktig färg. Läppstiften sitter otroligt bra, själva kladdet försvinner efter ett tag, men pigmentet sitter kvar så det ser okej ut ändå, och det flyter inte ut.

Inga kommentarer:

Red Dragon Palette / Humming Bird Palette - Odens Eye Cosmetics.

Hade galet svårt att bestämma mig i morse, trött som attan och jag har en förmåga att bli sittande och pilla på telefonen istället för att s...