21 oktober 2009

Cinderfella

Fjärde och sista skuggan ur MACs senaste kollektion "Style Black collection". En gråsvart med mycket silverskimmer och finkornigt glitter. Det som imponerar mig mest med det här skuggorna är att det faktiskt går att få med sig glittret till ögonlocket. Något som iallafall jag ofta har problem med, glittret har en förmåga att hamna på kinden istället.

Som vanligt ser det ljusare ut på bilden än vad det blev i verkligheten.

Bas för skuggorna: vit ögonskuggspenna från Smashbox.
Highlight: MAC-pigment Silver Fog.
Rörliga delen av locket: den ljusa delen av Noubas Double Bubble nr 26 (svart/vit).
Yttre vrån: Cinderfella från MAC.
Under ögat: penna Smoke från MUS med Cinderfella ovanpå.
Eyeliner: Cake eyeliner Black från Kryolan.
Kajal: Line Definer Black Onyx från Maybelline.
Mascara: Pulse Perfection Vibrating Mascara, Maybelline.

Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Studio Foundation beige från MUS.
Puder: Anti aging mineral powder från MAD.
Highlight: Wonder Poweder Sahara från MUS.
Rouge: Rose Satin från Peggy Sage.



Läppenna: 54 Bordeaux från Maybelline.
Läppstift: 190 Atomic Pink från Maybelline.



De var min lilla MAC-kavalkad... hoppas ni gillar! Jag har fyra nya favvoskuggor, men den lila och den blå kommer nog på delad förstaplats ändå!
Sminka lugnt!

8 kommentarer:

Bitte sa...

Kanonfin den här också. Jag har ju inte dessa skuggor men om jag ska välja en favorit från dina bilder så är det den blå. Den är så underbar!

marinamake sa...

SminkJante! Jag håller nog med, den blå är helt underbar, sen kommer den lila...

Fru Choklad sa...

Ögonmaken är supersnygg. Jag har en känsla av att jag ofta säger så här inne, men det är ditt eget fel :) Läppstiftet var också läckert. Det är lustigt det där hur man ändrar smak på vad man vill ha för smink. På sommaren vill jag knappt ha nått alls på läpparna, möjligen lite gloss. Sedan kommer höst och vinter och då tar jag fram läppstiften igen. (Saknar du swatshes i min blogg på läppstift? Jag har så ful mun så jag vill inte blogga den, men säg inget till någon så dom inte tittar ifall jag skulle råka visa munnen någon gång :)

marinamake sa...

Fru Choklad! Tack snälla du, det är väl bra att du stryker mitt ego medhårs ;-)! Jag är nog lite så också, läppglans på sommaren och läppstift på vintern. Även fast jag är en läppstiftsfreak, så lite på sommaren blir det nog också! Men du är ju rolig du, ful mun?? Jag kan inte komma ihåg att jag reagerade över det när vi sågs den där korta stunden i våras! Men jag lovar att inte skvallra för någon ;-)! Kramen på dig!

Emma P sa...

Otroligt läcker även denna skugga och sminkning. Dock är Cinderfella den jag tycker känns vanligast från denna kollektion. Därmed inte sagt att den inte är snygg, men de andra skuggorna är ju verkligen WOW!

marinamake sa...

Emma P! Jag håller med fullständigt, det är väl den av skuggorna som är "vanligast", jag kan säkert leta upp tre, fyra stycken liknande i min samling som är liknande. Det var bara "måste ha"-tarmen som sög när jag stod där och skulle välja bland de fyra;-)!

Emma P sa...

Ja du, den känslan förstår jag precis:) Och så är det ju lite läckert att ha hela setet om alla fyra skuggorna tycker jag...

marinamake sa...

Emma P! Hmm, jaa det är det ju förstås... har nog aldrig ägt en hel samling förut, men någon gång ska ju vara den första!

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...