25 september 2009

JAG FICK JOBBET!!

Det här är helt off topic, men jag måste ju bara berätta... för en STOR sten har fallit av mina axlar idag. Jag fick jobbet hos optikern. Jag kommer snarast att börja som optikerassistent hos vår lokala optiker i vårt centrum. Det ska bli jätteroligt, och så skönt att jag kan kombinera ihop det med mitt nuvarande jobb, för jag känner mig inte sugen alls på att sluta där.

Jag kommer förmodligen att jobba mellan 40-50% vilket gör att jag ihop med mitt nuvarande jobb i princip är uppe i en heltid. Guuuud så himla skönt! Nu ska vi bara fila ihop ett schema som båda butikerna är nöjda med, sen är det bara till att börja! TJOHO!

Detta gör i sin tur att jag kanske kan få det där lånet på banken, så att jag kan köpa ut min man från vårt nuvarande boende, och därmed slippa känna mig så stressad att hitta någonstans att bo för mig och barnen... men det visar sig, ska kontakta banken så fort jag vet lite bättre exakt vad jag kommer att tjäna.

Ahhh vilken lättnad!

Nåja, jag ska gå och äta nu, har precis kommit hem.... kommer nog ett litet sminkinlägg senare ikväll.... och jag ska ut och sminkjobba i morgon... svintidigt.... men det berättar jag mer om senare!

Vi synes!

16 kommentarer:

Linda sa...

Stort grattis ;o) Måste fråga är det en optiekrkedja eller hos privat? Jobbar själv som optikerassistent nämligen, ja när jag inte är hemma med tjock mage/kommande bebis då...:o)

Emma P sa...

Åh vad glad jag blir för din skull! GRATTIS!!! Du behövde verkligen lite flyt...

CC sa...

Grattis :)

marinamake sa...

Linda! Tack! Jaa, det är privat... Din Syn heter det. Han som äger har elva butiker runtom i sthlms/mälardalen området. Jag tror att det anses ganska stort efter Synsam och de stora iallafall i sthlmsområdet. Va festligt att du också jobbar som det :-)! jag ska tydligen få någon sorts intern utbildning, det ska bli spännande hur som helst.
Optikerass och bor i Uppsala... där min bror också bor, sammanträffande!

marinamake sa...

Emma p! Jaaa tack, nån gång måste det ju vara min tur!

CC! Tack :-)!

Unknown sa...

Åh GUD VAD SKÖNT! Stort grattis! En liten svacka, men nu vänder det upp igen. Härligt!

Fru Choklad sa...

Åh guuud vad glad jag är för din skull. Underbart. Fram med champagen!!!!Underbart. Stor grattiskram

marinamake sa...

Marie! Åh jaa tack, det känns så himla skönt!

Fru Choklad! Ja men äntligen, så härligt! Champagne ja, det var det första min kompis Jenny sa ockås, den kommer så småningom jag lovar! Kram på dig!

Linda sa...

Okej vad skoj, kul med en privat butik istället för kedja, kedjor är lite tröttsamt i längden ;)
Har jobbat som opikerassistent i sju år nu, innan jobbade jag på Rodenstock, en av de större glasleverantörerna. Hoppas du kommer trivas och att du tycker det är skoj :) Aha bor din bror också här i stan, då är du här ibland då :)

Sanna sa...

jättestort grattis:D

marinamake sa...

Linda! Jaa, det händer... det har bara bott sedan i maj, Alsta heter det (Börje), så jag har bara hunnit vara där tre, fyra gånger. Det har ju varit lite mycket här hemma som du förstår, plus att det är ju en bit att åka. Men nu när jag blir själv, ska jag definitivt försöka hälsa på oftare. Jag har tex aldrig "botaniserat" ordentligt bland Uppsalas butiker, det skulle vara kul att kolla in. Du kanske har tips på någon extra bra butik som borde sonderas kanske?? Vi kanske till och med skulle kunna sammanstråla någon gång, vad vet man? Å jag kommer nog att trivas hos optikern, min gamla butik, klädbutiken där jag brukade jobba, ligger vägg i vägg med dem så jag känner ju personalen, de är supergulliga allihopa!

Sandra! Åh tack snälla du!

Bitte sa...

Grattis, vad otroligt roligt att höra att det löste sig.

marinamake sa...

SminkJante! Jaa superskönt! Nu är det bara boendet kvar att lösa... men det går ju lättare nu med en heltidslön!

marybeth sa...

Yes, yes, yes! Vad glad jag blir för din skull! :) Grattis så jättejättemycket!

marinamake sa...

Marybeth! Å tack snälla du! Du anar inte hur lättad jag var när jag gick därifrån!

marybeth sa...

Det var så lite så.. :) Jag kan tänka mig att det var som att jättetunga stenar föll från dina axlar.. eller något sådant.. :)

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...