24 september 2009

Rödorange torsdagssminking

Halloj alla!


Hoppas ni alla har en skön lunch.... eller vad ni nu gör! Här smattrar regnet på rutorna, och jag insåg just att ena dotterns regnbrallor hänger kvar här i hemma. Det är sånt som kan ge en liten lätt släng av mammaångest, när man inser att ens barn kanske går omkring och är våt halva dan... suck! Jag till och med sa till henne i morse: de här ska hänga på din krok, inte här hemma i hallen, det kan spöregna vilken timme som helst!! Just då sken solen, så det kändes ju inte så troligt, men vem fick rätt... det bara vräker ner!


Jag har stått en låååång stund i badrummet och fixelidonat. Är fortfarande inne på att få till nåt rödguldigt som matchar naglarna som fortfarande har det rödguldiga ni såg igår. Jag fick till det bättre idag... känns mycket bättre nu när det inte blev så bronsigt. Lite utflippad sminkning för att vara på väg till jobbet, he he, men det bjuder jag på! Jag säljer ju bla leksaker, så jag tycker nog att det kan vara lite kul ibland, kanske borde komma med pajasnäsa nån vacker dag ;-)!


Bas för skuggorna: Vit skuggpenna från Smashbox.
Highlight: Vanilla Sky från TINte, den är lite guldskimrig.
I inre vrån: e/d 24 Carat från MUS.
Mitt på locket: Sunrise från MUS.
I yttre vrån och upp över brynbenet: East från MUS.
I yttre V:et : Rec från MUS.
Kajal: Snowflake från MUS utdragen mot tinningen längs med skuggorna.
Under ögat: penna Deep Blue Sea från MUS, med Rec ovanpå. Också den utdragen längs med vita kajalen mot tinningen.
Eyeliner: lite vinglig blev den... Cake eyeliner Navy från Face.
Lösfrallor: Ardell 116. Premiär för mig att gå till jobbet med lösfransar :-)!
Mascara: Unstopable Shiny Black från Maybelline.
Primer: Beauty Base Crystal Radiance från Lumene.
Bas: liquid foundation Vanilla från MUS.
Puder: från Face.
Rouge: 72 Precious Plum från Maybelline. Highlightade också lite med Vanilla Sky på högsta punkten på kindbenen och upp mot tinningen.Penna: Cerise från Peggy Sage.
Läppgunk: är varken ett gloss eller stift... nåt mittemellan, 702 Sangria Kick från Maybelline. Utgången produkt.
Highlight: 24 carat från MUS.


Mja ha, övermejkad för att gå till jobbet...??? Nääää inte jag inte, händer aaaldrig ;-)!
Ha det gott alla! Nu ska jag klämma i mig lite lunch innan jag drar till jobbet. Vi ses!
Sminka lugnt!

8 kommentarer:

Stina sa...

Vad fint det blev med lite guld på läpparna!

Emma P sa...

Urläcker sminkning! älskar din eyeliner... och tycker att det ser ut att vara en kalassminkning att piffa upp arbetsdagen med:)

marinamake sa...

Stina! Jaa, det är tjusigt med lite highlihgt mitt på läppen tycker jag!

EmmaP! Tack! Jaa, nåt måste man ju göra för att pigga upp tillvaron med ;-)! I mitt fall får det bli smink... har inte så mycket annat att ta till just nu.

Linda sa...

Åh vilken färgklick till sminkning, superläckert! Piggar upp en hormonfylld valross som mig för bebis vill INTE komma ut, suck! Du har så rätt, elva dagar över idag, sen ser man de som har Bf efter mig och bebisarna ploppar ut, blir såå avundsjuk. Som en kompis sa-du måste va vacker på insidan då den vill vara kvar :P Man har ju hört de som går jättelänge över, har hört mellan 15-22 dagar, jisses. Här i Uppsala blir man igångsatt v.42+0 om inget hänt, så har den lille inte gjort några utbrytningsförsök innan söndag så blir det till Akademiska för igångsättning...och jag som hade fantiserat om en helt naturlig förlossning utan medecinsk bedövning och bara naturliga hjälpmedel som lustgas, varma kuddar och massage. Där fick man så man teg :P Nåväl, de allra viktigaste är ändå att bebisen mår bra och jag går varje minut och oroar mig att den inte har det bra i magen. Man blir nojig av all väntan...oj detta blev långt, hoppas de va ok :o) Tack snälla för din omtanke. Kram

marinamake sa...

Linda! Okej... mam måste sysselsätta sig med något som inte går att avsluta, utan att det blir förstört. Förstår du vad jag menar... typ sätt en bulldeg på jäsning eller liknande, då lovar jag att bebben kommer som ett skott! Hårfärgningsmedel i håret kanske... Jag var hemma det två sista veckorna innan jag skulle få min första. Första veckan skulle jag rensa alla rabatter, och andra veckan skulle jag baka, så att jag skulle ha nåt att bjuda på när alla skulle komma och titta på underverket. Det blev inget bakat om man så säger he he, men å andra sidan så är hon den av mina tre som kom några dagar för tidigt.

Linda sa...

Ja de har du så rätt i, sysselsättning är ett måste. Har bakat en massa muffins och fryst in, samt gjort en del rätter så vi inte behöver laga mat de första dagarna. Går ut och går-dock korta sträckor och städar, jisses vad jag har städat :P Och vi bor nyinflyttade i en nyproduktionslya så det är inte sådär värst skitigt heller men har ändå torkat och skrubbat bara för att. Färga håret tänkte jag också på, hennade håret några dagar innan bf bara för att jag skulle hinna, men nu tror jag bestämt att jag ska göra det en vända till i helgen för då händer det väl när man har fullt med henna på huvudet :P Eller så ska jag baka bullar som tar lite tid :D
För det är väl så..väntar man så händer det inget...

Fru Choklad sa...

Superläckert. Själv har jag AAAAALDRIG gått "översminkad" till jobbet. Oh nej! Jag har absolut inte fått ryck på morgonen framför spegeln som resulterat i att ögonen varit något mer färgsprakande än vad som brukligt är på ett kontor. (En och annan tingsrätt kan ha fått sig en chock eventuellt. Men vad väntar dom sig? Ett ombud med mascara på sin höjd. Så det är inte så svårt att chocka till i DET sammanhanget).

Du måste berätta hur det gick idag!!! Jag spricker av nyfikenhet.

marinamake sa...

Fru Choklad! Ha ha du är rolig du! Det gick ju vägen!! Jag har fått någonstans mellan 40-50% jobb där, han skulle kolla över exakt hur mycket hjälp han hade behov av! jag börjar så fort vi fått till ett schema!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...