07 juli 2009

Vinröd eller blev det kanske lila??

Jag ska inte beskriva hur irriterad jag var när jag gjorde den här sminkningen. Ville göra nåt vinrött, men jag äger knappt några vinröda, och den jag har är det för lite tryck i. Nåja, jag bestämde mig för några åt den vinröda hållet i den svarta Viva la Diva paletten, och det vet vi ju alla vid det här laget hur de färgerna är att jobba med! Sen fick jag för mig att återigen försöka använda de lösfrallor jag köpte för några veckor sedan. Det gick inte den här gången heller.... jag vet inte vad jag gör för fel.... men de sitter som crap, lutar liksom neråt. Innan jag kladdat färdigt så har jag lim precis överallt och jag har smetat ut eyeliner och skuggor och mina tårar rinner....


Basen jag använde var nog inte heller den bästa för de här skuggorna kanske, vad vet jag... tror jag ska skänka den vidare (Sminkan, du vet nog vilken jag menar...), är inte helt nöjd med den.






Fick fota "fel" öga dessutom, för att inte ni skulle se mitt kladdande med misslyckad franspåtagning på nära håll... det var inte så lätt heller, blev liksom baklänges...


Nåja, jag gjorde en till sminkning efter denna.... och den blev sju resor värre... så i efterhand kändes det här lilla tjafset helt ok ;-)!


Jag har iallafall använt tre skuggor från den svarta VLD paletten, nej fyra för jag tog den svarta i yttre vrån för att sedan lägga m/s dramatic från MUS ovanpå.


En rosa på brynbenet, en något mer vinröd i inre vrån och den svarta i yttre vrån med dramatic ovanpå och precis under högsta punkten tog jag en ljus rosa och highlightade med.


Gel eyeliner black från MUS, och Noubas Rainbow eyeliner ovanpå.

Sen fick jag dessutom för mig att jag skulle testa mascaran som jag har från I.D, den som bara är en pinne liksom, bad idea! Inge bra när man redan har kladdat ihop fransarna med lim ha ha! Körde på en stund, men tog sen Define A Lash från Maybelline. Kajal Snowflake från MUS.




Basen är pure.liquid Mineral från Maybelline, och Loose Powder nr 2 från Face. Rouge från Nouba Blush on Bubble nr 51. Lite bronzing också från Nouba, Earth Powder nr 3.



Läppstiften kommer från nåt som heter Lancaster tror jag det var, en gåva jag fått vid nån beställning. Jag ser ut som ett lik som håller på att kallna... ha ha! Inget jag använder kan jag ju säga... läppennan är en utgången färg från Maybelline.



Tja, jag tvättade av mig och började om med en ny sminkning, baaad idea I can tell you!


5 kommentarer:

Emma P sa...

Aj aj, lösögonfransar som inte vill är verkligen inte roligt... Jag tycker att slutresultatet blev fint dock.

Sminkan sa...

Oj, vad tråkigt... Men resultatet är ändå bra. :D

Stiftskuggan får man vara snabb med, annars torkar den och då ger den inget fäste. Jag smetar på den, jämnar ut med fingret och så på skuggorna. Då är den ganska torr redan så den höjer ingen intensitet om man har pigmentsvaga skuggor. Är som en paint pot ungefär.

marinamake sa...

Emma P! Tack, det var ju tur det... vet inte om fransproblemet beror på att det är "billiga" fransar kanske. Jag har hittills innan bara testat fransar från Ardell, och de har jag inte alls haft samma problem med.

Sminkan! Tja, ja tack! Jag var ju bara missnöjd från början till slut, men så är det ju ibland.
Jo jag märkte att den torkar väldigt snabbt, kanske därför jag inte gillar den. Men nu är de på väg hem till dig :-)!

Emma P sa...

Det är nog en del av sanningen iaf. Ardell är bra, t o m fantastiska. De är mkt lätta att fästa då de är så mjuka. H&Ms är iofs med väldigt lättjobbade. sen har vi ju då de från ebay som är plastigare och svårare att jobba med, men väldigt snygga om man får dem att funka.

marinamake sa...

Emma P! Hmm tja det är väl kanske alltid så att bra kvalité funkar bäst ändå, har aldrig testat från ebay, kanske gör den nån dag.

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...