17 juli 2009

Nu har jag varit i farten igen...

Tänkte först inte visa dagens smink. Det blev så otroligt misslyckat. Började bra och jag var nöjd när jag var färdig med skuggorna, men sen fick jag ju återigen för mig att använda Twinkle eyeshadow från MUS gaahhh, baaad idea! Det är ju fredag och jag kände för att glittra lite... ja ja. Jag borde kasta skiten i skräpkorgen... man jag har så svårt att låta bli... jag gillar ju glitter! Får väl lära mig att använda nån annan form av glitter kanske.



Som sagt, när jag var klar med skuggorna var allt frid och fröjd, nöjd med blendning osv. Som vanligt så blev det fula kala fläckar där jag försökte trycka dit glittret, jag blir galen. Det spelar ingen roll hur försiktig jag är!! Well, då försökte jag trycka dit lite mer skugga för att täppa till fläckarna... ännu en bad idea... ha ha klåpare... så klart fastnade skuggan i kletet som glittret ligger i, även fast det var i princip torrt... och då uppstår förstås skarpa oblendade kanter som inte går att sudda, för det har ju fastnat liksom... suck!
Nåja, jag hade inte tid och tjafsa, drog på mig brillorna och for till jobbet.
Skuggorna är iallafall: som highlighter en singelskugga från Nouba nr 16.I inre vrån Beautiful Iris från MAC, mitt på locket m/s Silk från MUS. I yttre vrån och upp över globen sitter Mystic Night från EM. Ja, och så glittre då Twinkle Eyeshadow Arabian från MUS. Bläää!
Tja sen klämde jag väl dit en eyeliner, Cake eyeliner Lilac från MUS, som jag inte heller blev nöjd med, meen jag är ju aldrig nöjd med den så det är ju same same ;-)! Mascaran är Define a lasch från Maybelline.
Det ser bättre ut på bilderna än i verkligheten I can tell you! Så låt er inte luras ;-)!
See you!

8 kommentarer:

CC sa...

Åh jag älskar Twinklarna :) använde den på modellen med fairy sminket, en guldig sak, minns inte namnet.

marinamake sa...

CC! Jag har hatkärlek till de där glittret! Gillar ju glittret men får inte till det sabbar ALLTID skuggorna, gaaahhh!

Emma P sa...

Jag tycker att dte blev fint. Men känner igen det där med att skuggan försvinner till förmån för glittret, otroligt irriterande... Varför gillar du inte eyelinern förresetn? jag har den med, och tycker väl inte att den är sådär vrålbra, men är nyfiken på varför du inte gillar den.

marinamake sa...

Emma P! Tack, jag håller med det är hopplöst med det där glittret, och jag blir såå irriterad varje gång jag försöker! Jodå jag gillar eyelinern hyggligt, inte superbra men okej. Lite konstig i konsistensen. Det jag inte var nöjd med var appliceringen. Blev alldeles för fläskig och passade inte ihop med sminkningen, det var bara det.

Sminkan sa...

Ser bra ut på bild. Glitter är ingen lek och det perfekta applikationssättet lyser lite med sin frånvaro, tyvärr...

marinamake sa...

Sminkan! Neej det är det verkligen inte! Hmm nåt att fundera på och ta patent kanske ;-)!

Emma P sa...

aha, då är jag med... Jag har en lila eyeliner från HOT som ligger här hemma och dräller, är du intresserd? Den är oanvänd alltså, jag köpte den till en kompis, som dock visade sig vara opepp på lila... Ifall du är sugen på en annan lila eyeliner alltså:)

marinamake sa...

Emma P! Jag är ALLTID intresserad ;-)! Vad skulle jag kunna hitta på till dig då? Jag ska till Smink och Perukmakaren på onsdag, vill du ha nåt därifrån?

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...