15 juni 2009

Grönt med Nouba

Såååå himla trött när klockan ringde i morse. Vet inte vad klockan var när jag somnade, defenitivt alldeles för sent. Det bara gick inte, somna alltså. Jag vet nog vad det berodde på... natten till igår sov jag i elva (!) timmar... jaa jag var lite mosig i knoppen när jag vaknade i går morse, det kan ni skriva upp! Tja så jag var väl helt enkelt inte tillräckligt trött när jag lade mig igår, trots att jag var uppe till halvett eller nåt åt det hållet. Var dessto tröttare imorse som sagt var.


Masade mig upp så småningom och bara jag väl fått upp styrfart så har det gått ganska bra idag, så jag hade väl igen de där elva timmarna idag ändå på nåt vis.

In i duschen och sen placerar jag mig framför spegeln. Grönt blev det idag.



Bas för skuggorna: First base från Too Faced.
Highlighter: e/d Panic från MUS.
Inre vrån: den ljusa gröna från Noubas Double Bubble nr 63.
Yttre vrån: den mörka gröna från Noubas Double Bubble nr 63.
Längs med brynbenet: Noubas Spicegold nr 35.
Eyeliner: Cake eyeliner black från MUS.
Kajal: Snowflake från MUS.
Under ögat: penna från Kryolan nr 911 med Spicegold nr 35 ovanpå. Lite av den ljusa från Double Bubble i inre vrån.
Mascara: Define A Lash från Maybelline.





Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Studio Foundation beige från MUS.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Bronzing: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Rouge: Worship från Face.

Läppenna; Angel från Face över hela munnen.
Läppstift: Watershine Diamonds från Mabelline, nr 170 Mango Diamonds ovanpå.




Det var jag idag. Stillsam dag, lugnt på jobbet. Vi fick en leverans med bla fler av "leksaksnagellacken" jag skrivit om tidigare. Inte riktigt samma sort men liknande, andra färger. Jag testar en av dem ikväll, men det verkar inte lika bra som de tidigare. Jag återkommer om dem.
I morgonbitti har jag sovmorgon, och då menar jag sovmorgon på riktigt... ahhh så skönt! Börjar inte jobbet förrän tre på eftermiddan, barnen ska inte till skolan, bara att duna vidare... Vi har drillat barnen hårt att inte väcka mamma och pappa på lediga morgnar, vaknar de före oss så får de smyga ner till vardagsrummet och slå på TVn på låg volym tills någon av oss orkar släpa oss ner och göra frukost.

So be it!





4 kommentarer:

Bitte sa...

Hoppas du får en härlig sovmorgon. Jag gillar färgerna i makeupen men det var väl inte så oväntat:)

marinamake sa...

Sminkjante! Jodå, den va superskön, behagade vakna vid halvtio (!). Näe, det var inte så oväntat..;-)!

Sminkan sa...

Vackert och fina nyanser. Min erfarenhet av Noubas ögonskuggor är ju sådär. Brukar ha taskig pigmentering. Men deras Nouvolas gillar jag!

marinamake sa...

Sminkan! Va tråkigt att du tycker det! Jag gillar inte deras Quatroskuggor, de är hur mesiga som helst. Men Spicegold är bra tycker jag! Och Double Bubble likaså. Meen smaken är som baken ;-), och tur är väl det! Deras Nouvolas har jag bara använt som bas med misslyckat resultat, men jag tror att jag tog alldeles för tjockt lager, så jag ska ge den en chans till tänkte jag!

Oceanic Palette - Ace Beauté

Den här paletten har jag spanat in i många år. Har alltid velat ha den men fraktkostnader från det här företaget är svindyr. Och på det komm...