31 maj 2009

Fredagssminket

Jag släpar efter... men herrejösses, vilken helg det har varit! Jaa vädret menar jag, vet inte hur mycket jag har svettats! Ungarna har tagit sitt första dopp för sommaren, tror dom låg i vattnet en timme. Själv skulle jag ha frusit ihjäl, är en riktig badkruka. Nöjde mig med att försöka få lite färg på nosen (och lite andra ställen...). Har defenitivt inte orkat sminka mig i värmen. Men åhh så skönt med lite sommarvärme! Jag och min mellandotter tog en lååång promenad på kvällskvisten, helt underbart, hela luften är fylld av dofter från syrener och andra blommande växter. Jag älskar det!

Så sminket här nedan är från i fredags, enkel och snabb sminkning. Jag skulle åtminstone halva dagen och titta på min dotters skolas årligen återkommande "melodifestival", 31 bidrag på en utomhusscen vid vår hembyggdsgård som ligger helt nära skolan. Det fick gå snabbt på morgonen när jag skulle sminka mig, hade inte så gott om tid, eftersom vår bil fortfarande är paj och jag skulle cykla (med två sockerkakor på pakethållaren).

Det var superskönt att stå där i solen och lyssna på alla talangfulla barn, som sjunger och uppträder med stor glöd och entusiasm! Själv skulle jag inte ens tänka tanken att göra samma sak. Min dotter uppträdde tillsammans med en klasskompis och sjöng live till en låt som jag nu har glömt vad den heter, men nån sån där poppislåt som ungdomarna lyssnar på nu för tiden (nu lät jag verkligen som en tant, ha ha).
Samma skugga över hela locket, fort och lätt!


Bas för skuggan: Ögonskuggspenna från Smashbox, nr 60
Över hela locket: Stav Star från Mist.
Highlighter: Muffin från MUS.
Kajal, eyeliner och under ögat: penna Baltic från MUS.
Glittereyeliner: Drunk dial från Too Faced.
Mascara: hmmm inte helt säker, men jag tror det var the Colossal från Maybelline.

Kommer inte ihåg bas, rouge och allt sånt.... herregud, jag måste lära mig att skriva upp saker och ting!Läppglans: 510 Magic Pearl från Maybelline.

För säkerhetsskull så har jag matchat naglarna.....


Ha det gott alla! Nu har jag suttit uppe alldeles för sent igen, blir en seg dag i morgon...
Natti, natti!

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Fiiiint! Gillar bilden med naglarna! ;D

Maja sa...

Toksnyggt, gillar verkligen aquafärgerna!

Emma P sa...

Hjälp vilken härlig färg, helt underbart!

marinamake sa...

Sminkan! He he, tack!

Maya! Tack, aquafärger är ju supersnyggt! Har sett att du använder det då och då, det klär dig superbra!

Emma P! Japp, jag gillar. Tack ska du ha!

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...