17 februari 2009

Uttrååååkad!

Okej, så jag är inne i värsta sminksvackan... det har jag nog varit i en par veckor om jag tänker efter... har ingen inspiration alls. Står varje dag och stirrar på mina ögonskuggor, som säkert är en par hundra stycken :o! "Dom talar inte till mig", om ni förstår vad jag menar. Får ingen feeling, inga vibbar ingenting för vilken färg för dagen det ska vara...

Nåja, jag ska inte gnälla, jag vet att det går över. Igår kom det inget inlägg från mig. Jag var ute på drift och kom hem så sent så att jag orkade inte, gick i princip och la mig på direkten.

Min tunika är lila idag så, inspirationslös som jag är, blev det en myyycket enkel sminkning idag. Lila förstås!




Rätt så basic eller hur? Dessutom såg jag när jag fotat att det blivit lite flammigt. Det syns inte IRL. Jäkligt avslöjande med det här fotona faktiskt ;-).





Inte mycket och visa egentligen, antisminkning... ha ha!

Har iallafall använt en enda skugga, eller förresten två, jag la Smog från MUS som en svepande globskugga bara precis över brynbenet för att få en mjukare övergång mot den bara huden eftersom jag inte använt nån highlighter. Den lila skuggan är en av de få jag har från MIST, Supernova.

Eyeliner är Eyeliner Express från Maybelline och mascara XXL också från Maybelline.

Munnen har jag inte ens kommit till än idag... jag börjar inte jobba förrän tre i eftermiddag, och först ska jag sätta mig och äta lite lunch härhemma innan jag funderar över munnen och sen drar mig mot jobbet. Känns underligt ibland att åka till jobbet när alla andra nästan är på väg hem... barnen hinner nästan hem från skolan osv. Men men, jag har gjort det i så många år nu, så jag är van. Kan vara lite skönt ibland också faktiskt, att ha den där förmiddan för sig själv hemma. Min stund av lugn och ro!

Inte mycket att hänga i julgran från mig idag... kanske blir bättre i morgon, vi får se!

Sminka lugnt!

11 kommentarer:

Bitte sa...

Förstår precis vad du menar. Jag är också inne i en svacka det tar tid att välja skuggor på morgonen.

Den lila är jättefin.

Sminkan sa...

Vi följer varandra som skuggor! Lila på måndag, lila på tisdag, och dessutom superenkla med bara skugga och eyeliner... Det är nästan läskigt!

Anonym sa...

Enkelt men mycket, mycket fint. Du klär i matta skuggor.

Marie sa...

Jag tycker det var skitsnyggt, det svagt bruna blir en fin varm kontrast till det kraftiga lila! Ett skitsmart sätt att applicera riktigt färgglad skugga, om man bara vill ha en färg men ändå skapa ett helt öga.

Anonym sa...

Ha, dina sminksvackor ser minsann inte så tokiga ut de heller;) Även om du är tjusigare med mer inspiration så tycker jag att du är väldigt snygg här med.

marinamake sa...

Sminkjante! Å tack, ja du det känns ovanligt trögt just nu... känner inte för nåt, men vill ju ändå inte gå osminkad. Det gör jag i princip aldrig, iallfall inte till jobbet.

Sminkan! Jaa du, vi kanske inte bara är olyckssystrar i rosa, utan även soulsisters, hi hi!

Mimmi! Ha, det måste vara åldern... man ska ju inte ha skimmer när man börjar bli till åldern he he!

Marie! Jodu, små tricks man fick lära sig på Makeupstudion ;-)!

EmmaP! Tack, du är gullig du!

Linda H sa...

visst var den riktig =) jag tyckte den var himla söt jag ;)

marinamake sa...

LindaH! *ryyyys*

Anonym sa...

Haha, jag känner igen det där, har också sådär ibland att jag hittar absolut ingen inspiration.

Idag använde jag mig utav;
svart matt skugga från FACE
Dark discoteque från MUS (en gammal skugga) svart kajal thats it.

Snygg sminkning btw :D

Anonym sa...

Jag gillade ju detta i all sin enkelhet ;)

marinamake sa...

Sanna! Jaa, det är ju så där ibland, det är bara att sätta sig ner och vänta på att det ska gå över ;-). Din sotning var ursnygg!

Inthemake! Oinspirerad eller inte, men ibland kan det ju vara snyggt med lite enklare sminkning, även om jag inte trivs så bra i det själv, nåt jag tar till när inspirationen tryter som sagt :)

Her Royal Highness Palette - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Dags att filma den andra paletten jag fick från Saints Angels Sinners. Hon skickade mig ju två och den andra filmade jag med igår.  Her Roya...