18 februari 2009

Jag kan inte ens komma på en rubrik....daahh!

Jag känner mig fortfarande inspirationslös och uttråkad när det gäller sminket. Men idag orkade jag iallafall anstränga mig lite mer än igår. Lite glitter, lillördag som det är, piggar alltid upp tillvaron lite.Glittret syns överhuvudtaget inte, men IRL så glittrar det som attan... har lagt Shimmer Veil från Too Faced som bas under i färgen Unicorn Tears (grå med glitter). När man lagt skuggorna ovanpå så glittrar det igenom lika mycket som om jag skulle lagt glitter ovanpå skuggorna.

Skuggorna jag använt är Noubas Double Bubble nr 26 (mörkt gråsvart/vit), den vita som highlighter och den grå över hela locket utom lite i inre ögonvrån där jag lagt lite av eyedust Oriental från Face. Oriental är åt lilahållet, men den syns knappt på fotot.
Syns inte någe lila...

Eyeliner är Liner Express från Maybelline och mascara Intense XXL Extreme Black också från Maybelline.

Rouge från Nouba Blush on Bubble nr 52.


Läppenna från Mist, Wine och läppstift från Yves Rocher Mauve Fascinant.

Nämen va e de här för dysterbuk.... sålt smöret och tappat pengarna... ah det är bara som det ser ut, k-o-n-c-e-n-t-r-a-t-i-o-n ;-) !

Känns som ett något andefattigt inlägg, men som sagt... jag ligger i torrdocka, eller nåt. Nytt försök i morrn!

See you!

7 kommentarer:

Marie sa...

Vad är du missnöjd över? Du behöver ju inte göra en färgglad make varje dag, grått är också en färg! När man använder de neutrala ögonskuggorna får ju läpparna och kinderna desto mer uppmärksamhet! Och det är ingen dålig sak! ;)

Bitte sa...

Läpparna mot det grå är väldigt fint.

Anonym sa...

Snygg kombo med det sotade & bäriga läppar ;)

marinamake sa...

Marie! Näe jag e väl inte så missnöjd med själva sminkningen egentligen, känner bara att jag inte har nån inspiration, man liksom vill komma på nåt ballt och så går det inte och man knappt känner för att sminka sig över huvudtaget... och det lila jag satte dit syns inte alls och då kände jag.. "what the f..." liksom när jag nu var allmännt less redan från början... det blir nog bättre snart!

Sminkjante! Jaa, grått är ju tacksamt på det viset, det mesta passar till.

Inthemake! Tack tack!

Anonym sa...

Inspirationen kommer nog tillbaka ska du se! Jag känner mig lite mer inspirerad sedan jag sminkade en modell igår..för sitt eget fejs kan man ju bli ganska trött på ;)

Gå till smink o perukmakaren! Då blir iaf din plånbok inspirerad att öppna sig haha

Sminkan sa...

Det här är ju jättesnyggt! Verkligen! Jag gillar!!!

marinamake sa...

CC! Jaa, vi får hoppas det. Kändes lite bättre idag faktiskt. Kul med sminkjobb, ska kolla in hos dig om en stund!

Sminkan! Tack snälla du! Grått går ju alltid hem liksom, även om nu mitt lila försvann...

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...