26 januari 2009

Paket!

Åhhh idag damp det ner i brevlådan... kuvertet från Taylor Made Minerals! Jag har väntat och väntat... skulle ta ca två veckor stod det, och det var väl vad det gjorde också. Det är min första beställning någonsin från någon av de sajter ni ofta pratar om typ TMM, Fyrinnae, Makeupcosmetis och liknande... Det känns så exotisk när det kommer kuvert från utomrikes ;-) !
Jaa iallafall, så vet jag nu inte vilken fot jag ska stå på för att testa och kombinera skuggorna jag beställde! Köpte bara samples, så alla ligger ju i påse tyvärr, tycker det är lite jobbigt. Tror jag har en par små burkar jag kan hälla över en par av dom i, men det räcker ju inte långt.

Hur som helst, här är mina nya godbitar från TMM:Mission, Throne (så läcker så man dööör!),Phenomenon, Peacock, Holly, Centaur, BeBe, Anchor, Amethyst, Sucker, Occult, Riser, Despair, Shock, Newt, Slick och Pearl. Så nu vet ni vad jag roar mig med den närmsta tiden ;-)!
Jag har fått lite annat godis också. Vi har ju ett ställ med Maybelline på jobbet och säljaren var inne häromdagen hon lämnade lite nyheter till oss; flytande mineralfoundation och vanlig mineralfoundation och en kabukiborste. Jag har inte fått någon information men min gissning att de grejorna redan finns ute i de större butikerna, vi som är en liten skuttbutik som inte har smink som huvudinriktning brukar få vänta på nyheterna. Sen fick jag även välja tre produkter ur redan befintligt sortiment. Jag har ju redan en del, men det blev en Eyeliner Express, Cover Stick och Dream Mousse Blush.


Hmm, ja jag shoppade de här skuggorna från Viva la Diva också förra veckan, nu har jag dom inte här i skrivandets stund, så jag kommer ju inte ihåg vad de heter, joo den vänstra tror jag heter Foxy Lady eller nåt sånt.

Nu får jag nog hålla i plånboken ett tag :-O
Jaha det var det... dagens sminkning då, jaa... jag stog en lång stund och kliade mig i huvudet i morse... inget tema idag, hmm plötsligt var det tvärstopp på inspirationen. Inget som angav tonen... då kunde jag inte komma på nåt alls! Till slut så tänkte jag att jag måste ju testa någon av skuggorna jag köpte på rea från POP häromdagen. Så fick det bli!Men oj då, jag börjar med munnen idag... omväxling förnöjer ha ha! Läppenna Cranberry från IsaDora, och läppstift Wine Shine från Cover Girl. Lite för lättflytande för min smak, det känns som om det rinner åt alla håll, och att man inte har det på plats, fastän det nog inte gör det... men däremot tycker jag att det inte sitter så länge. Som ett läppglans nästan.Highlighter Goldglow från MUS. I inre vrån dust deluxe Olive från POP, och i yttre vrån Silver Black från POP. Vet inte vart det silvriga är, men svart är den iallafall!

Under ögat har jag lagt en penna från MUS, Golden Days, och fyllt på lite med Silver Black och lite Olive i inre vrån. Gel Eyeliner från MUS. Vit kajal Snowflake från MUS. Mascara från Maybelline Lash Stylist. Inte en av deras bästa, men ok ändå, lite sprötigt som ni ser.
Jag blev positivt överraskad åtminstone av dessa två skuggor från POP. De har bra pigmentering och fäster bra. Lätt att blenda. Jag har lagt en bas av PP Painterly från MAC. Det hade blivit lite veck nu på kvällen, men inte överdrivet mycket. Och jag vet ju inte om det var jag som gjorde ett dåligt underarbete möjligen. Men iallafall de här två skuggorna får godkänt. Återstår att testa de övriga jag köpte. Men först kommer jag nog testa lite TMM skuggor!

Det var allt från mig ikväll...
Suss gott på söta örat!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ohh jag älskar TMM, det är verkligen kanonpigment...supersnygg amkeup ;)

Anonym sa...

Åh vad läckra pigmenten såg ut, Phenomenon o Holly fastnar jag för.. men verkar jobbigt att ha i påse, undrar var man kan köpa små burkar egentligen??

Foxy Lady från VLD är min favvoskugga, såå snygg till allt :)

Bitte sa...

TMM har verkligen fina pigment. Jag har flera av de du beställt, Holly är en av mina favoriter.

Anonym sa...

Ursnygg färgkombination! Läpparna och ögonsminket gick väldigt bra ihop... Och kul med paket! Ska bli roligt att se dem på, TMM är himla bra faktiskt.

Sminkan sa...

Hihi! Vi har haft samma läppstift! Du i måndags och jag idag! Jag älskar mitt!

Fru Choklad sa...

Åhh nu har jag läst ett inlägg för mycket om godiset från TMM. Nu blir jag helt enkelt tvungen att beställa. Jag satt och glodde där i helgen men lyckades hålla mig från att beställa men tror inte jag pallar längre ;)
Underbara små påsar att få hem.....
Din sminkning är verkligen sofistikerad i dag. Så tjusigt!

Fru Choklad sa...

Då var det klart! Nu är det bara att vänta på det lilla paketet då :D

marinamake sa...

Inthemake! Hmm jag är inte övertygad ännu... tack tack!

CC! Ja det har jag undrat också, skulle verkligen behöva en hög med burkar, små. Hittar du några så skrik!

Foxy Lady är fin, men jag trodde den skulle vara mer vinröd än vad den är, blir mest brunsvart tycker jag, men snygg är den ändå!

Sminkjante! Vi får se vilken som blir min favorit, men i påsen så gillar jag Throne supermycket, får se hur den blir på.

EmmaP! Tack snälla! Jaa alla säger att det är bra, pigmenten. Efter idag känner jag mig liiiite besviken, men som sagt jag ska ge det en till chans, har ju bara provat tre av dem ännu.

Sminkan! Great minds think alike ;-)

Fru Choklad! Tack snälla! Ohh va spännande! Hur många blev det? Jag ser fram emot att se!

Fru Choklad sa...

Ja det var ju så billigt så jag bara klickade på...... 22 stycken... ups. Ja ja det blev i alla fall under 300 med frakt. Jag valde proven som kostade 1.50 eftersom de ligger i små burkar. Jag förstod på dig att det inte är HELT praktiskt att ha pigmenten i påsar. Jag har också förstått att det kan ta en stund innan man får paketet, men så fort jag fått det ska jag självklart ta bild och visa.

Anonym sa...

riktigt snygg look!

Anonym sa...

du är så duktig, jag bara fascineras! kram =)

marinamake sa...

Fru Choklad! Det var vist gjort av dig... för påsarna är hopplösa. Det var jag som var lite dumsnål. Jag beställde 20 st och det vart strax över 200 med frakt. Nästa gång blir det inte påsar. Detta har resulterat i att jag är på ständig jakt efter såna där småburkar. Det tog ca två veckor för mig... hoppas det inte drar ut på tiden för dig, jag är nyfiken!

Sanna! Tack snälla!

Angeline! Tack för komplimangen!

Juvia's Place

Trots att jag började kl 11 i förmiddags och fick sova lite längre och dessutom lagt mig i hygglig tid har jag varit så trött att jag knapp...