31 januari 2009

Champagne!!

Näpp, det blev inget inlägg från mig igår... det blev champagne istället! Inte fy skam det heller!! Jag och min eviga champagnedrickarkompis Jeanine, hade en date hemma hos mig och barnen (maken är på weekendtripp med grabbarna ju... alltså när katten är borta dansar råttorna på bordet, hi hi).



Jag och Jeanine drickar ofta champagne ihop, finns det inte nåt att fira, hittar vi på nåt. Kan vi inte komma på nåt, dricker vi ändå! Det är gott!



Det får inte vara mousserande vitt vin, det ska var riktig champagne. Jag råkade ju ha en flaska hemma från när jag sminkade den där sommelieren för jul. Den kan ju inte stå där och mögla... det blir ju skinn på den. Sagt och gjort, fram med glasen och flaskan, korken i taket och sen är det bara att tuta och köra! Mmmm, gott gotti gott gott!






Jaha här är Jeanine (går allmänt under benämningen "Tant Jenny"), i full färd med att knäcka en flaska Henriot. Observera samlingen med glas på bordet; två vinglas inklusive påbörjad rödvinsflaska, två fyllda grogglas innehållande tequela och Grappo. Och så champagnen då förståss. Det var när vi precis blandat oss tequelan som vi insåg att det var ju fasen så mycket festligare med champagne... även om vi båda gillar tequela också förståss. Men det ju liksom inte lika festlisch om ni förstår....;-) Sagt och gjort, tequelan hamnade faktiskt i slasken och vi gick lös på champagnen i stället.


Dåligt med smink från mig den här fredagen (läs; igår) . Men jag sminkade tant Jenny idag innan hon for hem, så bilder kommer på henne om ett tag... sen får vi se om jag orkar sätta på lite färg på mig själv ikväll... eller om jag och barnen somnar framför körslaget. Jag är nog lite seg i huvudet idag.... kan inte förstå varför, ha ha!!


Vi syns snart!

2 kommentarer:

Marie sa...

Gud vad mysigt det verkar :)
Efter att min familj varit i Frankrike (1994) hade min mamma anammat inställningen att det alltid finns något att fira, och när man firar gör man det med champagne. :) Det rann liksom ut i sanden när hon upptäckte att champagne-budgeten räckte till att dricka varannan månad eller nåt :P
Ska min önskan gå i uppfyllelse, att få se någon annan du har sminkat? Roligt!

marinamake sa...

Marie! Ahh, jag förstår precis den känslan... nu hade jag ju turen att ha en flaska hemma som jag hade fått. Annars är det tyvärr min kompis som får stå för fiolerna när det gäller champangen... hon har större plånbok än min ;-), så det kändes bra att kunna bjuda henne för en gångs skull!

Jodå, bilderna kommer, har bara blivit lite "försenad"...

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...