14 januari 2009

Blomtema - lila

Åhh idag är det lila, min favoritfärg. Jo visst jag gillar många andra färger också, men till lila sugs jag som en magnet, och turkost med... om tex ett klädesplagg finns i både turkost och lila får jag oerhört svårt att välja... händer att jag tar båda två. Idag har jag inte gjort en klassisk marinalila sminkning, skulle nog inte kommit på att kombinera dessa färger om det inte var för Sminkans klematis. Jag följde helt enkelt blommans färger. När jag är lila i vanliga fall, så är jag liksom mer lila överallt om ni förstår.


Och jag hade så in i h..... bråttom när jag gjorde detta. Missbedömde tiden en aning, så när jag inte ens kommit halvägs, hade inte ens bestämt mina kläder för dagen och behöver dessutom en stund för ytterkläder och att springa till bussen hade jag tjugo minuter på mig. Ahhh, racerfart! Bilen är fortfarande paj, och det fanns ingen annan buss att välja på och det var jag som skulle låsa upp butiken.... järnet!
Det gula skulle vara pistillerna i mitten av blomman, och det gröna så klart stjälken och bladen, tja med lite fantasi ;-).


Har använt Cybershadow Gravity från MUS, Beautiful Iris från MAC, Microshadow Flamenco från MUS och eyedust Sound från Face. En millidutt med Satin som vit highlight bara precis under högsta punkten på brynen.

Rainbow Eyeliner nr 15 från Nouba, och Cake Eyeliner från MUS. Kajal Joe Blasco och rouge från Bourjois, supergammalt, finns ens märket i Sverige längre? Mascaran är the Colossal Volum Express från Maybelline.
Hela tjotaballongen... man kan undra hur många saker man kan ha i ansiktet? Ja, alltså inte själva sakerna men, ja ni förstår vad jag menar... då har jag ändå inte fått med eyeprimer eller faceprimern på bilden, hmmm naturlig skönhet, njaaeee.

Och här är hallonet som smugit sig in i klematissnåret.... eller nåt...


Min senaste läppenna från Peggy Sage som av någon anledning heter Cerise när den är superröd. Läppstiftet är från Maybelline 702 Sangria Kick (utgånget tror jag).Nämen tänka sig att jag fick till ett inlägg flera, flera timmar före midnatt. Det är nog rekord tror jag. Brukar sitta här med grusiga ögonlock och gneta på när jag egentligen borde sova. Då kanske jag kan få ägna den tiden till att läsa alla andras bloggar istället för en gångs skull, känns som jag aldrig hinner nåt annat än ögna igenom jämt.


Men först... köttfärslimpa! Plikten kallar...


Ha det gott så länge!

6 kommentarer:

Sminkan sa...

Otroligt fint! Jag gillar dina lila makeuper och det är kul att den blev lite annorlunda i accenterna än den kankse varit annars!

Fru Choklad sa...

Snyggt (Som vanligt) Jag tycker det var väldigt fint med den här lite guldiga tonen ihop med lila. Jag har också fått till det lila idag OCH fotat det! :)

marinamake sa...

Sminkan! Tack va du är gullig! Fattar inte varför jag inte tänkt på att kombinera med en helt annan färg förut... ibland är man helt insnöad! Det är tur jag har dig som inspirerar en till nya grepp!

Fru Choklad! Lila är snyggt ihop med mycket! Jag springer genast över till dig för att kolla in!

Bitte sa...

Fin kombination. Jag gillar när vi alla får tänka till lite extra och gå utanför det vi normalt gör. Roligt och inspirerande.

Anonym sa...

Jättesnygg kombo & fina övergångar :)

marinamake sa...

Sminkjante! Jaa men det är ju kul att ta ut svängarna lite och inte alltid vara standard!

Intehemake! Tack va snäll du är!

The Aphrodite 2.0 Palette - Fifty/Fifty Makeup

Ytterligare en dag ute i trädgården... Vi har kört med mossrivaren över hela den delen av tomten som vi ska få låna av grannen, närmare 200 ...