26 december 2008

Annandag jul... uttråkad!

Julen fortskrider i sakta mak... lugnt och stilla idag... sova länge, vakna av att min svärfar satt på kaffe så att man vaknar av kaffedoften.... underbart! Hela familjen gick en promenad lite senare... ahh luft i lungorna! Jag är dålig på att vara utomhus.
När vi kom hem blev det sedvanlig glögg och kaffe.... och jag hamnade så småningom ibadrummet, min stund i lugn och ro... börjar så smått fundera på vad jag ska sminka mig med i nyår. Idag blev försöket i guld... som egentligen inte är min melodi... gillar ju silver bättre, men jag gillar det här också.


lite rekvisita bara...
I verkligheten ser man det guldiga mycket tydligare, här ser det grått ut över hela, och det gråa här helt svart i verkligheten... som vanligt på foto alltså.Alla tre skuggorna från är eyedust från MUS: Goldglow som highlighter, 24 carat mitt på locket och Celebration i yttre vrån och upp på brynbenet. Celebration är verkligen en cool svart skugga, fullspäckad med guldglitter. Verkligen som gjord för nyårsafton... jag har dessutom en svart glittereyeliner med guldglitter som man skulle kunna toppa den make med (har inte gjort det idag). Mascara Magic Wand Brushless mascara från I.D. ( Skitsvår att måla med.. blir bara klumpar). Eyeliner från IsaDora, Fine Liner Eye Stylo Carbon Black.Munnen: 53 Cranberry från IsaDora lipliner och läppstift Festival från MUS.


Ja, vi får se om det är det här som gäller på nyår... det blir defenitivt mera glitter iallafall, kanske lite i håret... lite bodyskimmer osv. Men för stunden är det TVn och Dansbandskampen som gäller, kanske lite knäck och möjligen popcorn... popcorn är vårt fredagsmys, och borde kanske ha uppehåll nu över jul, men jag är en stor popcornsfreak, så vi får se om jag kan avhålla mig eller inte....
Hoppas ni har det bra alla, kan man kanske få se lite tjuvkik på nyårssminkningar..?? Lite tips och inspiration kanske...???
Hej hej!

8 kommentarer:

Anonym sa...

ja, vad ska man säga..som vanligt så blev det jätte fint :) hihi kram malin

marinamake sa...

Malin! Tack snälla!

Sminkan sa...

Väldigt tjusigt!

Anonym sa...

Haha, ja lite smått ångest har jag väl om vad jag ska välja.. men ögonskuggor blir det iaf :)

Anonym sa...

snyggt som tusan såklart! Älskar det intensiva du får till, och jag måste bara säga att din frilla... O my! Den är hur cool som helst!

marinamake sa...

Sminkan! Tack!

Malin! Det skulle det blivit för mig oxå! Är skuggoholic!

Fakelashes! Men ohh, tack för komplimangen! Jag trivs jättebra i mitt korta hår, har för tunt och stripigt för att ha långt, blir inge snyggt!

Anonym sa...

Ursnyggt! sotat med stark färg på läpparna tycker jag kan vara väldigt svårburet, men du fixar det fantastiskt bra!

marinamake sa...

Emma P! Tack gulliga du, va snäll du är!

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...